Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 23 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Uskontotieteet 2023/2024

23 PhD Ohjelmat sisään Uskontotieteet 2023/2024

Yleiskatsaus

Kun olet saanut kandidaatin tutkinnon tai maisterin tutkinto, monet opiskelijat päättävät edelleen parantaa heidän koulutustaan ​​harjoittamalla tohtorin tutkintoa. Nämä tutkinnot keskittyvät tiettyyn opintoalaan ja valmistavat opiskelijoita tutkimukseen tai työskentelyyn liittyvillä ammattialalla.

Mikä on tohtorintutkinto uskonnollisissa opinnoissa? Uskonnon tutkimus on humanististen ihmisten keskeinen osa, ja tämän tyyppinen PhD-ohjelma on suunniteltu auttamaan oppilaita ymmärtämään, kuinka uskonto on edelleen kriittinen työkalu yritettäessä ymmärtää politiikkaa ja yhteiskuntaa yhä globalisoituneemmassa maailmassa. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat harjoittaa luokkia, jotka kattavat Amerikan uskonnot, aasialaisten uskonnot, islam ja kristinusko maailmanlaajuisessa yhteydessä ja uskonnon antropologia.

Suoritettaessa PhD in Religious Studies, opiskelijat voivat edelleen tarkentaa heidän tutkimustaan, joka voi auttaa heitä ansaita tarjouksia ammattikentällä. Valmistuneet voivat myös parantaa ammatillisia suhteitaan ja parantaa viestintätaitojaan, mikä voi auttaa heitä varmistamaan työmahdollisuudet jatko-opintojen jälkeen.

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka kauan kestää tohtorintutkintoa uskonnollisissa opinnoissa. Näihin voivat kuulua korkeakoulun maksuosuudet, kuinka kauan kestää tutkinnon suorittaminen ja onko tutkinto ansainnut verkossa tai henkilökohtaisesti.

Monet opiskelijat, jotka ansaitsevat PhD uskonnollisissa opinnoissa, haluavat pysyä akateemisella alalla ja tutkimusta tai opettaa heidän ammattialansa professoreina ja luennoitsijoina. Toiset päättävät työskennellä muissa paikoissa akateemisen alueen lisäksi ja soveltaa tietonsa yksityisen ja julkisen sektorin opettajien tehtäviin. Lisäksi jotkut tällä tutkinnoilla ovat varmoja tehtäviä tutkijoina, konsultteina ja uskonnollisina johtajina organisaatioille, jotka edellyttävät oppinut ammattilaisia.

Opiskelijat, jotka päättävät ansaita tohtorintutkintoa uskonnollisissa opinnoissa, voivat etsiä luokkia paikallisesti tai verkossa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Uskontotieteet
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto