Keystone logo

4 PhD Ohjelmat sisään Tuotantotekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Tekniikan alan opinnot
 • Konetekniikka
 • Tuotantotekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (4)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Tuotantotekniikka

  Filosofian tohtori on tohtorin tutkinto, mutta se voi keskittyä enemmän kuin filosofia. Itse asiassa useimmat yliopistot palkinto tohtori korkean tason tutkimuksia millä tahansa alalla, kuten humanistiset, tieteen, taiteen, tekniikan ja matematiikan. Se voi kestää viisi kuusi vuotta aikaa täydentää tätä ohjelmaa.

  Mikä on PhD Tuotantotalouden? Ohjelma keskittyy tuotantotalouden on usein suunniteltu valmentamaan opiskelijoita suunnitella ja tehdä tutkimusta, kirjoittaa paperit ja teknisiin esityksiä aiheista alaan. Tarkka ohjelma vaatimukset voivat vaihdella yliopistossa, mutta usein myös syvällistä työselostus, tutkimus, opetus ja väitöskirja projekti. Opiskelija voidaan odottaa suorittaa kursseja esimerkiksi johdantona stokastisia stimulaation väli- tilastojen tuotannon ja logistiikan sekä matemaattista ohjelmointia.

  PhD Tuotantotalouden voi tarjota monia etuja.Esimerkiksi opiskelija voi saada parempaa palkkaa, nopea edistäminen tai työnantajan palvelukseen. Väitöskirja edellytetään opiskelijoiden yhteistyötä professori, joka voi auttaa tulevia tutkimushankkeita suju.

  Monet opiskelijat haluavat tietää, mitä kustannuksia tohtorin on ennen sitoutumistaan ​​ohjelmaan. Opetus voi vaihdella suuresti yhdestä koulusta toiseen, joten on tärkeää, että opiskelijat yhteyttä yliopistoon he haluavat osallistua oppia kustannuksista.

  Keskimäärin opiskelijoille PhD Tuotantotalouden jatkaa tullakseen professoreita ja tutkijoita yliopistoissa ja muissa yliopistoissa. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa uran käytettävissä. Valmistuneet myös ehkä tulla vanhempi tuotantotalouden konsultti, johtaja ergonomit, vanhempi laatua insinööri, toiminnan analyytikon tai teollisuuden insinööri johtaja. Aiempi työhistoria voi olla tärkeä rooli uralla opiskelijoiden saada valmistumisen jälkeen.

  Ensimmäinen askel ansaita tohtorin on hakemassa tohtoriohjelmasta. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.