Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Tietoliikenne 2023/2024

4 PhD Ohjelmat sisään Tietoliikenne 2023/2024

Yleiskatsaus

Filosofian tohtori tutkinto on korkein akateeminen tutkinto yliopistoissa. Tunnetaan myös tohtorin tai tohtorin tutkinto, se oikeuttaa haltijansa tutkinnon opettaa yliopistotason vuonna opintoalalla.

Mikä on tohtori Televiestintä? PhD Televiestintä valmentaa opiskelijat seuraa aktiivisesti maailmanlaajuisen ja yhteiskunnalliset suuntaukset. He oppivat moderni tieteellisen tiedon pohtimaan tulevaisuuden haasteita ja jatkuva päivitykset tarvitaan ylläpitämään ja parantamaan tietoliikennejärjestelmien. Opiskelijat oppivat tieteellistä tutkimusta taitoja ja hankkia tietoa, jota tarvitaan uusien teknologioiden kehittämiseen. Joillakin alueilla tutkimus voi sisältää ytimen ja langattomat verkot, verkon suunnittelu ja protokollia, viestintä ja signaalinkäsittely, sulautettujen ja muunneltavia järjestelmiä, vikasietoinen tietoverkkojen, optiset ja fotoniikan laitteita, materiaaleja ja järjestelmiä.Muut tohtoritason tutkimusta voi esiintyä järjestelmäarkkitehtuuri, digitaalisen viestinnän, optiset verkot, ja langattoman viestinnän. Tieteidenvälistä tutkimukset liittyy vuorovaikutusta ohjelmat, kuten tietojenkäsittelytiede, sähkötekniikka, tietotekniikan, ja liikkeenjohdon.

Tutkinnon PhD Televiestintä koulutetaan miten hankkia huippututkimuksen, käytännön ja teoreettista tietoa, ja kehittää tutkimuksen taitoja, johtamistaitoja ja teknisen tiedon. Ne valmistetaan opetuksen, ja tieteellinen ja soveltava tutkimus

Kustannukset PhD vaihtelee riippuen maan tutkimuksen, yliopiston politiikan, ja ohjelma pituus. Pyytää lisätietoja ohjelmasta kustannuksia yhteyttä hakutoimistoon yliopiston tai toimielin, jonka olet kiinnostunut.

Yleensä ura näkymät ovat valtava ja tämän alan kasvua odotetaan.Uranäkymät televiestinnän ovat vahvoja sekä korkeakoulujen ja teollisuuden tai hallituksen ammateissa. Akateemisen uran pyörivät opetuksen ja tutkimuksen yliopistotasolla. Muita vaihtoehtoja ovat opetus tietojenkäsittelytiede, ja tulossa tietokoneen ja tiedot tutkijana yksityisen teollisuuden tai hallituksen.

Online tutkimukset tarjoavat sinulle poikkeuksellinen Koulutuksen mahdollisuuksiaan, missä asut maailmassa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Teknologian opinnot
 • Tietoliikenne
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto