Keystone logo

3 PhD Ohjelmat sisään Tietokoneteknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Teknologian opinnot
 • Tietokoneteknologia
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   PhD Ohjelmat sisään Tietokoneteknologia

   Niille, joilla on maisterintutkinto ja jotka haluavat jatkaa akateemisten opintojensa harjoittamista, pyrkivät ansaitsemaan tohtorin tutkinnon voi olla heidän seuraava askel. Vaikka vaatimukset vaihtelevat maittain, useimmat koulu-ohjelmat vaativat korkeamman asteen ansaitsemista ennen kuin mahdolliset opiskelijat voivat työskennellä tämän tohtorin tutkintoon.

   Mikä on tietotekniikan tohtori? Tämän erinomaisen tunnustuksen saaneet tutkinnon saajat saattavat havaita, että heidän tietämyksensä kasvavat tietojärjestelmien kehittämisen, hallinnan ja arvioinnin aloilla. Opiskelijat todennäköisesti löytävät erilaisia ​​kursseja, kuten luokkia, jotka keskittyvät vuorovaikutussuunnitteluun, e-oppimisen tutkimusmenetelmiin, kasvatustieteelliseen älykkyydentekoon, tietämyksen hallintaan ja multimediatiedon vuorovaikutukseen kiinnostuksen huippuunsa koulutuksen keston aikana.

   Ne, jotka ansaitsevat tietotekniikan tohtorin tutkinnon, voivat hankkia tärkeitä taitoja, jotka voivat olla hyödyllisiä sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässään. Valmistuneet todennäköisesti suorittavat ohjelman, jolla on lisääntynyt osaaminen matematiikassa, logiikassa ja viestinnässä. He saattavat myös joutua päättelemään reaalimaailman liiketoimintaongelmia.

   Tietotekniikan dokumentoinnin kustannukset vaihtelevat ohjelmasta ohjelmaan, ja monet tutkijat ovat keskimäärin 4-7 vuotta ansaita tutkintonsa. Tulevien opiskelijoiden tulee varmistaa, että heidän valitsemansa koulu on linjassa tavoitteiden kanssa ennen investoimista koulutukseen kyseisen laitoksen kanssa.

   Ne, jotka pyrkivät saamaan tämän korkeakoulututkinnon, voivat löytää itsensä tutkimaan monipuolista ja laajaa kenttää mahdollisista uran teknologiateollisuudessa. Vain esimerkki muutama mahdollinen harkittavissa oleva asema ovat tietokone- ja tietotutkimustutkija, tietokoneverkkoarkkitehti, tietokoneohjelmoija ja tietokoneohjausohjelmoija tai operaattori. Riippuen yksilön etujen ja taitojen joukosta, tutkinnon suorittaneet voivat löytää työtä monilla eri aihealueilla.

   Vaikka jotkut koulutuksenhakijat voivat päättää ansaita tutkintonsa osallistumalla paikalliseen oppilaitokseen tai matkustelemaan korkeakouluun tai yliopistoon, toiset voivat valita online-tohtoriohjelmien sopivuuden. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.