Keystone logo

20 PhD Ohjelmat sisään Tietojenkäsittely 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Teknologian opinnot
 • Tietojenkäsittely
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (20)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Tietojenkäsittely

  PhD on korkeakoulututkinto, joka auttaa valmistautumaan tutkinnon uraan yksityisellä sektorilla ja yliopistossa. Tämä tutkinto tunnustetaan merkki suuresta saavutuksesta ja voi johtaa etenemiseen valitulla alalla. Tohtorin tutkinto tunnetaan terminaalisena tutkinnoina opintoalaansa.

  Mikä on PhD in Computing? Tämä tutkinto tarjoaa korkeatasoisen opetuksen valikoimasta aiheita, jotka liittyvät ammatilliseen tietojenkäsittelyyn. Näihin aiheisiin kuuluvat esimerkiksi oppimisen alueet kuten laitteisto, ohjelmisto, tietovälineiden rakenne ja prosessointi, järjestelmän suunnittelu, järjestelmän kehittäminen ja tiedonhallinta. Koulutusohjelmat sisältävät yleensä yhdistelmän tutkimusta, luentokursseja, itsenäistä opiskelua ja väitöskirjaa.

  Tietojenkäsittelytieteen tohtorintutkinnon suorittaneet opiskelijat kehittävät usein korkeatasoista osaamista erilaisissa tietokonepohjaisissa kentissä. He todennäköisesti hankkivat myös erinomaista tutkimusta sekä kykyä osallistua kriittiseen ajatteluun. Nämä taidot ovat arvokkaita työmarkkinoilla, ja ne siirtyvät myös henkilökohtaiseen elämään erinomaisen suunnittelun ja organisaation muodossa.

  PhD-ohjelman kustannukset vaihtelevat oppilaitoksen, opiskelumaiden, ohjelman pituuden ja useiden muiden tekijöiden mukaan. On tärkeää, että tulevat tutkijat tarkastelevat tarkasti tarjolla olevia vaihtoehtoja ja päästäkseen yksittäisiin kouluihin täydellisempää tietoa varten.

  Valmistuneet tietotekniikan tohtorintutkinnon suorittaneet ovat todennäköisesti uran kysyntää eri työpaikoilla. He voivat toimia tutkijoina, tutkijoina, tutkijoina ja konsultteina yksityisille yrityksille, ajatuslaitoksille, hallituksille ja yliopistoille. Erityisnimiä, jotka voivat hakea tutkinnon suorittaneita, ovat esimerkiksi sovellusten analyytikko, IT-konsultti, tietojenkäsittely-analyytikko, tutkija, kirjastonhoitaja, multimediaohjelmoija, pelihaku ja sovelluskehittäjä.

  Tietojenkäsittelyn PhD-ohjelma on tarjolla monissa maissa eri puolilla maailmaa. Näihin ohjelmiin kuuluu usein verkko-oppimismahdollisuuksia sekä perinteisiä luokkahuoneympäristöjä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.