Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Tekstiilit 2023

1 PhD Ohjelmat sisään Tekstiilit 2023

overview

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään tietämystään tiettyyn aiheeseen, voivat haluta harjoittaa tohtoria (filosofian tohtori). Suurin osa ohjelmista on keskittynyt voimakkaasti tutkimukseen, ja loppuseminaari tai väitöskirja yleensä vaaditaan loppuun.

Mikä on PhD in Textiles? Tekniikan tohtoriohjelma vaihtelee koulusta toiseen. Ohjelmat voivat keskittyä polymeeri- ja kuitutekniikkaan, tekstiilien tekniikan hallintaan tai tekstiilien valmistukseen ja suunnitteluun. Opiskelijoilla on usein mahdollisuus valita erikoisuus, joka keskittyy tutkimustyöhön. Näihin erikoisuuksiin voivat kuulua kahden- ja kolmiulotteisten tekstiilien kokoonpanot, polymeeriset materiaalit, värjäyskemikaalit, bioteknologia ja tekstiiliteknologia. Yleiskursseja voivat olla sidontaperiaatteet, tekstiilimateriaalit, tekstiilien laadunvalvonta ja kudotut rakenteet.

Tekniikan tohtorin tutkinto on edullista useista syistä. Opiskelijat kehittävät suurta huomiota yksityiskohtiin ja organisaation taitoihin. He saavat myös suuren ymmärryksen tietokoneohjelmistoista ja suunnittelutekniikoista, jotka ovat ratkaisevia teknologian iässä.

Opiskelijoiden ei pidä antaa kustannusten nousta hyvälle koulutukselle. Jos talous on huolestuttavaa, opiskelijat saattavat löytää kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja eri maassa sijaitsevasta koulusta tai verkko-ohjelmasta. Yksittäisten koulujen kutsuminen auttaa oppilaita saamaan paremman käsityksen tietystä opetuksesta ja palkkioista.

Tekstiilien ura löytyy monilta eri aloilta. Tohtorin tutkinto valmistelee opiskelijoita yliopistojen, hallinnon, sisustussuunnittelun, tutkimuksen ja muotiteollisuuden tehtävistä. Esimerkkejä uravalinnoista ovat tekstiilien toimitusketjun hallinnoija, tutkimus- ja kehitysanalyytikko, tekstiilisuunnittelija, tekstiilituotannon johtajat, laadunvarmistuspäällikkö, tekstiilituotteet ja tekstiilien kudonta.

Tekstiilitieteiden dokumentointi voidaan hankkia monissa kouluissa ympäri maailmaa. Tietokannan avulla etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun hakulomakkeeseen täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

 • PhD
 • Muoti
 • Tekstiilit
fields_of_study
 • Muoti (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study