Keystone logo

3 PhD Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Teknologiajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Teknologian opinnot
 • Teknologiajohtaminen
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Teknologiajohtaminen

  Potentiaaliset opiskelijat, jotka haluavat uneksin suuria, saattavat joutua ansaitsemaan tohtorintutkinnon. Tunnetaan myös filosofian tohtoriksi, tätä haluttua tunnustusta pidetään laajalti yhtenä korkeimmista tutkinnoista, jotka on myönnetty useimmissa maissa.

  Mikä on tekniikan johtamisen tohtori? Tohtorin tutkinto voi parantaa opiskelijoiden kykyjä resurssienhallinnassa. Valitusta tarkennusalueesta riippuen voidaan saavuttaa parannettu tietämys reaaliaikaisista järjestelmistä, integroiduista piireistä, antureista, viestinnästä ja verkostoista. Tämän koulutuksen alalla löytyy laaja valikoima erikoistumisalueita, mukaan lukien sulautetut järjestelmät, robotiikka ja fotonitekniikka.

  Tutkijatohtori, jolla on tohtorintutkinto tekniikan johtamisessa, voi nauttia parannetuista tieteellisistä ja teknisistä taidoista, jotka voisivat hyödyttää heitä valitussa ammatissa. He voivat myös havaita parantavan kykyään hallita ja luoda omia tutkimuksia.

  Monet opiskelijat, jotka ilmoittautuvat PhD-ohjelmaan, voivat sitoutua keskimäärin 4-7 vuoden koulutukseen. Aikaa pitkin kestää tohtorintutkinnon suorittaneen opintojaan, maata, jossa koulutus on saatu ja valittu koulu kouluttaa. Yhteydenpito kouluihin on aina vankka ajatus.

  Valmistuttuaan PhD in Technology Management-ohjelma, tutkinnon voivat päättää tutkia uraa monilla ammattilaisalueilla. Tohtorintutkinnon suorittaneista saattaa olla kiinnostuneita ja kiinnostuneita taitoja, jotka saattavat joutua työskentelemään esimer- kiksi tietokonejärjestelmien analyytikoilla, tietotekniikan asiantuntijoilla, tietokoneohjelmistojen insinööreillä, tietokoneohjelmoijilla tai johtamisjärjestelmillä.

  Monet voivat huomata, että online-ohjelmat sopivat hyvin koulutustarpeisiinsa. Tulevat opiskelijat todennäköisesti löytävät tohtorintutkintoja, jotka ovat lähellä kotia ja ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.