Keystone logo

7 PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekniikan ala Tekniikkajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Tekniikan alan opinnot
  • Tekniikan ala
  • Tekniikkajohtaminen
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Tekniikan ala Tekniikkajohtaminen

Filosofian tohtori (PhD) on huippu huippuyksiköissä. Tämä tutkinto korostaa opiskelijan omistusta ja halua kohti tiettyä aluetta, johon sisältyy merkittävää tutkimusta, joka tarjoaa uusia löytöjä aiheesta.

Mikä on PhD in Engineering Management? Opiskelijat, jotka suorittavat PhD in Engineering Management on tutkinto, joka voi varustaa niitä tietoja ja parhaita käytäntöjä tekniikan tiede ja liiketoiminnan hallinta. Tämän ohjelman osallistujat oppivat yleensä pitämään organisaation tehokkaasti ja tuotekehityksessä ja tutkimuksessa. Opiskelija oppii hallitsemaan projekteja ja henkilöstöä, käsittelemään kriisejä ja pitämään yllä ympäristö- ja teknologiastandardeja. Painopistealueita ovat esimerkiksi teollisuustekniikka, tuotekehitys ja valmistusrakentaminen.

Tohtorintutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla voi olla tärkeitä taitoja, kuten kriisinhallinta ja projektinhallinta. Näiden taitojen avulla yksilöt pystyvät johtamaan tehokkaasti projektiryhmän insinöörit, jotka myös osoittavat viestintätaitojaan. Liiketoiminnan osalta he voivat mahdollisesti rahoittaa hankkeita.

Vaikka kustannukset PhD in Engineering Management vaihtelee laitos, se yleensä kestää noin kolme tai kuusi vuotta loppuun. Jokainen opiskelija tutkii ohjelmaa ja koulua varmistaakseen, että molemmat ovat oikein sopivia hänen tavoitteisiinsa.

PhD in Engineering Management voi avata monia ovia yksilön. Ilmeinen valinta on opettaa yliopistossa, mutta on myös vaihtoehtoja tulla projektijohtoon insinööritoimistossa tai työskennellä uusien tuotteiden kehittämisessä, jotka ratkaisevat teknisiä ongelmia. Useimmat työpaikat ovat toimistokohtaisia ​​eikä kenttätöitä. Yksittäisten hankkeiden sijaan nämä johtajat työskentelevät ja valvovat tiimityöskentelyä ja suunnittelijoita.

PhD voi tarjota sinulle enemmän vaihtoehtoja. Saatavilla ympäri maailmaa on myös ohjelmia verkossa lisää joustavuutta. Löydä oikea koulu etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.