Keystone logo

4 PhD Ohjelmat sisään Tekniikan Tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Tekniikan alan opinnot
 • Tekniikan ala
 • Tekniikan Tutkimus
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (4)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Tekniikan Tutkimus

  Oletko intohimoinen uusien teknologioiden tutkimiseen, löytämiseen ja kehittämiseen? Haluatko tehdä merkittävän vaikutuksen maailmaan? Jos näin on, insinööritutkinnon tutkinto saattaa sopia sinulle täydellisesti.

  Insinööritutkinnon tutkinnot palvelevat monenlaisia kiinnostuksen kohteita. Insinöörikoulutuksen tutkimuksesta ja autonomisista älykkäistä koneista energiajärjestelmiin, koneoppimiseen ja rakennesuunnitteluun löytyy jokaiselle jotakin. Tällaisten monipuolisten opetussuunnitelmien avulla voit räätälöidä koulutuksesi yksilöllisten uratavoitteidesi mukaan.

  Insinööritutkinnon suorittaneet ovat erittäin haluttuja useilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien auto-, ilmailu-, energia-, elektroniikka- ja lääketeollisuus. Saatat työskennellä tutkijana, insinöörinä tai jopa johtajana kehittämässä huippuluokan tuotteita ja prosesseja, jotka muuttavat ympäröivää maailmaa.

  Mutta vain teollisuudenalat eivät halua palkata insinööritutkinnon suorittaneita. Valtion virastot ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot arvostavat myös asiantuntemustaan julkisen politiikan muotoilussa, säännösten noudattamisen valvonnassa ja tutkimusten tekemisessä sosiaalisten ja ympäristöaloitteiden tukemiseksi.

  Jos sinulla on palava intohimo innovaatioon ja halu saada aikaan muutos, insinööritutkinnon tutkinto voi olla lippusi jännittävälle ja täyttävälle uralle.

  Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.