Keystone logo

Suodattimet

 • PhD
 • Taidealan opinnot
Opintoalat
 • Taidealan opinnot (35)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

35 PhD Ohjelmat sisään Taidealan opinnot 2024

  PhD Ohjelmat sisään Taidealan opinnot

  Filosofian tohtori (PhD) on yksi korkeimmista astetta opiskelija voi saada. Jotta aloittaa jatko-ohjelma, opiskelijalla on oltava ensin saanut poikamies ja yleensä maisterin tutkinto liittyvältä alalta. Useimmat Tohtorinkoulutusohjelmiin viime noin kaksi vuotta ja voi ansaita useimmilla tieteenaloilla paitsi lääketieteessä.

  Joten mikä on tohtori Arts? Tämä tutkinto on yleensä tarjotaan alalla humanististen. Kun ansaita kandidaatin tutkinto ja maisterin tutkinto liittyvältä alalta, opiskelijat voivat opiskella historiaa, teoria, tai opetusmenetelmien suhteen taiteen. Opiskelijaa tiedot, työselostus, ja kokemus he tarvitsevat palkitsevan uran tällä alalla. Alkuperäinen väitöskirja koskevat uraauurtavaa tutkimusta, opetusmenetelmiä, tai tuotteet on usein tarpeen ennen tutkinto on myönnetty.

  Vastaanottaminen tohtorin Arts voi olla erittäin hyödyllistä valmistuneiden koska ne pystyvät opiskella, oppia, ja saada käytännön kokemusta niiden keskitytty.Se voi tarkoittaa suurempaa uramahdollisuuksista, mahdollisuus parempaa palkkaa, ja kyky käyttää kun tekee jotain nauttia.

  Kustannukset tohtorintutkinto riippuu monista tekijöistä, kuten opiskelijan alkuperämaan, sijainti koulun aikaa Opiskelija osaa omistautua koulunsa, ja ohjelman kesto. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan niiden mahdollisuuksia koulun perusteellisesti, jotta täysin ymmärtää kustannukset ansaita tutkinto.

  Opiskelijat, jotka valmistuu PhD Arts voi työskennellä eri uran aloilla. Monet valmistuneet, jotka saavat tohtorin haluavat palata korkeakoulujen ja liittyä tiedekunnan yliopistossa tai korkeakoulussa. Muut henkilöt voivat halutessaan jatkaa uraansa kuvataiteen, kuten taiteilijat itse tai kuraattorit museoihin. Tutkinnon tohtori Arts voi myös tulla taidehistorioitsija ja työn tieteellisten julkaisujen ja instituutioiden.

  Jos olet kiinnostunut edistää oman koulutuksen ja jatkaa tohtorin tutkinto, voit aloittaa heti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.