Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Sukupuolitutkimus 2023/2024

6 PhD Ohjelmat sisään Sukupuolitutkimus 2023/2024

Yleiskatsaus

PhD on yksi maailman halutuimmista tutkinnoista. Ne, jotka ansaitsevat menestyksekkäästi tämän tunnuksen, ovat tunnistaneet itsensä asiantuntijoiksi valitulla alallaan. Vaikka tohtorintutkinnon vaatimukset vaihtelevat suuresti koulutusjärjestelmien välillä, tohtoriohjelmaan kuuluu yleensä merkittävä tutkimusosa, jota kutsutaan tutkielmaksi tai väitöskirjaksi.

Ehkä ihmiset ihmettelevät, "Mikä on tohtorintutkinto sukupuolesta tehdyissä opinnoissa?" Tämä tutkinto opettaa opiskelijoita analysoimaan sukupuolta ja seksuaalisuutta erilaisten objektiivien avulla. Tutkijat oppivat, miten nämä käsitteet ovat muuttuneet ajan mittaan ja eri puolilla maailmaa ja miten he tutkivat, miten he vuorovaikutuksessa kulttuuristen ja poliittisten voimien kanssa. Näille tohtorikoulutetuille on tyypillistä valita painopiste työstään. Yksi oppilas voi keskittyä hänen tai hänen työssään tai tutkimusta sukupuolen roolista kansanterveydellä, kun taas toinen voi tutkia, miten ihmiset käsittelivät seksuaalisuutta tietyn aikakauden aikana.

Sukupuolentutkimuksen jatko-opiskelijat kehittävät tyypillisesti vahvoja tieteidenvälisiä tutkimustaitoja, jotka antavat heille mahdollisuuden olla kekseliäitä tiedon hankkimisessa. Valmistuneet saavat myös erinomaiset kirjalliset taidot ja kyky ajatella kriittisesti vallitsevia oletuksia, jotka molemmat ovat hyödyllisiä monenlaisissa ammateissa.

Kuten minkä tahansa muun koulutuksen tapaan, tohtorintutkinnon suorittamiseen liittyvät kustannukset vaihtelevat eri maiden ja eri laitosten opiskelijoille. Paras tapa kiinnostaa yksityishenkilöt arvioimaan, kuinka paljon he joutuvat maksamaan koulutuksestaan, on ottaa suoraan yhteyttä kiinnostuksen kohteisiinsa.

Monet opiskelijat näkevät tasa-arvotutkimuksen tohtorintutkinnon, joka on polku tulla professoriin, joka opettaa ja harjoittaa alan tutkimusta. Yliopistojen ulkopuolella organisaatiot voivat hakea tutkinnon suorittaneita poliittisen analyytikoille, jotta he ymmärtäisivät, miten lait ja sosiaaliset ohjelmat saattavat vaikuttaa ihmisiin sukupuolen ja seksuaalisuuden suhteen. Tutkinnon suorittaneista voi myös tulla johtajia tai koordinaattoreita sukupuolikysymyksiin tai seksuaalivähemmistöihin kohdistuvista ohjelmista.

Monet yliopistot tarjoavat tohtoreita sukupuolen tutkimuksissa monissa eri muodoissa, myös verkossa. Etäopiskeluohjelmat voivat olla erityisen miellyttävää opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sukupuolitutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto