Keystone logo

13 PhD Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Soveltava fysiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Luonnontieteet
  • Fysiikka
  • Soveltava fysiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Soveltava fysiikka

PhD on aste voit ansaita joka liittyy erittäin kehittyneitä akateemista työtä. Tämä ohjelma koskee vähintään kolme vuotta, mutta joskus enemmän, itsenäistä tutkimusta luova ja alkuperäiseen aiheeseen. Se on korkein tutkinto voit saavuttaa.

Olet ehkä kysynyt itseltäsi, mikä on tohtorin fysiikan? Tämä on erittäin arvostettu ohjelma, joka on tutkimus suuntautunut ja toimii tarpeisiin ja edut yksilön. Kurssit voit odottaa ottamaan sisällyttää viesteihin klassisen fysiikan, kvanttimekaniikka, elementtejä kvanttikemia, solid-state fysiikan, Virtausmekaniikka, plasmafysiikasta, sähkömagneettinen teoria ja lukemattomat muut.

Tämän tutkimiseksi, sinun pitäisi olla loputon uteliaisuus selvittää, miten asiat toimivat ja sitten soveltaa taitojasi käytäntöön. Tämä on arvokas soveltaa omaan elämään samoin, joten voit jatkaa löytää lisää maailmasta asut.

Kun se tulee kustannuksia ja opetusta, nämä asiat vaihtelevat kuinka kauan ohjelma on, mistä maasta olet koulua ja joka koulussa valitset. Jokainen ohjelma on erilainen, niin saat paremman käsityksen tämän, sinun on ensin valita, missä voit osallistua.

Tavoitteena Tämän ohjelman tarkoituksena on auttaa opiskelijoita arvioimaan ja pitävät monia mahdollisuuksia tutkimukseen he ovat ennen kuin he päättävät erikoistua alueella. Kun olet valmis, voit löytää monia uramahdollisuuksia käytössäsi, kuten kuten tutkija, avaruus ja tähtitiede fyysikko, terveydenhuollon fyysikko, insinööri, energia fyysikko, geofysiikan, ja meteorologia. Voit jopa löytää rooleja valmistus, opetus, arkkitehtuuri ja viestintää.

Getting PhD avulla saat paremman työpaikan kannat ja ansaita korkeampaa palkkaa, joten voit elää parempaa elämää. Voit ansaita määrin verkossa tai luokassa ja voi tehdä niin kansainvälisesti.Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.