Keystone logo

4 PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Linjaukset Sosiaalipolitiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Linjaukset
  • Sosiaalipolitiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Linjaukset Sosiaalipolitiikka

Filosofian tohtori (PhD) on tutkinto, jonka avulla opiskelijat voivat erikoistua aiheeseen ja nähdä heidät ammattitaitoina. Tämä tutkinto edellyttää suoritettua väitöskirjaa, jossa on laaja tutkimus, joka edistää jo olemassa olevaa materiaalia. Kun PhD, opiskelija saa suurempia mahdollisuuksia hänen uransa.

Mikä on sosiaalipolitiikan tohtori? Tämä tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää metodologisia ja teoreettisia taitoja tunnistaa ja analysoida sosiaalisia kysymyksiä sekä miten he liittyvät sosiaaliseen ja julkiseen politiikkaan. Tämän ohjelman opiskelijat oppivat yleensä erilaisista sosiaalisista kysymyksistä, kuten asuntokriiseistä, koulutuksesta ja terveyspolitiikasta ja siitä, miten nämä ovat vuorovaikutuksessa politiikan kanssa paikallisesti ja kansainvälisesti. Opiskelija voi keskittyä tutkintoihin muun muassa sosiaaliseen työhön, yleiseen järjestykseen, sosiaalipolitiikkaan ja sosiologiaan.

Koko sosiaalipolitiikan tohtorintutkinnon aikana yksilö voi hankkia erinomaiset viestintätaidot, jotka ovat välttämättömiä erilaisten yhteiskunnallisten tai organisatoristen ryhmien kanssa. He voivat myös harjoittaa tutkimusta ja kehittää uusia toimintatapoja ongelmanratkaisuun ja analyyttisiin taitoihin.

Sosiaalipolitiikan tohtorin tutkinto voi kestää kolmesta kahdeksaan vuoteen ja kustannukset vaihtelevat valitun laitoksen mukaan. Koulun ja ohjelman tutkiminen on kaikkien opiskelijoiden tarpeita.

Sosiaalipolitiikan tohtori varustaa yksilöllä, jolla on arvokasta elämää ja ammattitaitoa, jota etsitään monilla uralla. Yksi mahdollisuus on tulla yliopistoprofessoriksi. Muita vaihtoehtoja ovat muun muassa henkilöresurssien päällikkö, kansainvälinen avustustyöntekijä, julkisen sektorin konsultti, nuoriso tai sosiaalityöntekijä tai jopa lainvalvontavastaava. Tämä aste soveltuu monenlaisiin toimialoihin, kuten lääketieteelliseen, julkiseen palveluun ja hyväntekeväisyyteen, joten se soveltuu monille aloille.

Koulutuksenne lisääminen voi auttaa edistämään urasi. Aloita ammatillinen kehittyminen hakeaksesi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.