1 Ruoka Tiede PhD degree in Brno
- PhD
- Eurooppa
- Tšekki
- Brno
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
1 Ruoka Tiede PhD degree in Brno
Suosittu opiskelumuoto
PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede
Tämä kaupunki on tuottanut merkkihenkilöitä; perustaja genetiikan Gregory Mendel on yliopiston nimetty hänen mukaansa. Kuitenkin kaupunki on, että haaste vielä, ja se pyrkii kautta korkeakoulut, tuottaa muita Mendels joilla voi olla vaikutusta yhteisön.
Mikä on elintarviketiede?
Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.
Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.
Miksi opiskella elintarviketieteitä?
Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.
Elintarviketieteiden tutkinnot
Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.
Tšekki on vakiintunut ja tutkimukseen perustuvaa yliopisto-opetusta. Tämä on tehnyt oppimista ini Praha yksi arvostetuimmista opetussuunnitelman 's Euroopassa, koska se viljelee luovuuden ja innovoinnin opiskelijoiden keskuudessa.
Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.