Keystone logo

1 Täysaikainen PhD Ohjelmat sisään Ruoka Tiede sisään Dalian, Kiina varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Kiina
  • Terveydenhuolto
  • Ravitsemustieteet
  • Ruoka Tiede
  • Dalian
  • Täysaikainen
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

    Popular study format

    Täysaikainen PhD Ohjelmat sisään Ruoka Tiede

    Mikä on elintarviketiede?
    Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.

    Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
    Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.

    Miksi opiskella elintarviketieteitä?
    Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.

    Elintarviketieteiden tutkinnot
    Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.

    Kiina korkeakouluopetukseen pari vuotta on äänestetty yhdeksi parhaita Aasian maissa. Tämä maa on yli 150 julkisen ja yksityisen omistuksessa yliopistojen jakelun kaikissa maakunnissa Kiinassa. Korkeakoulutus tutkimuksen perusteella.

    Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

    Päätoimiset opinnot ovat opintoja, jotka edellyttävät opiskelijan osallistumista tunneille päivittäin, yleensä vähintään neljä tuntia päivässä. Päätoimisten opintojen tärkein etu on, että sen avulla opiskelijat voivat suorittaa opinnot lyhyemmässä ajassa. Tästä voi olla hyötyä niille, jotka haluavat valmistua nopeammin tai päästä työelämään aikaisemmin.