Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Ranskan kieli 2024

2 PhD Ohjelmat sisään Ranskan kieli 2024

Yleiskatsaus

Tutkimukseen perustuva tohtorin tai tohtorin ohjelmat ovat kehittyneet jatko-tason koulutusohjelmia. Tämä on korkein aste tason saatavilla ja yleensä edellytetään opiskelijoiden ensin järjestää maisterin tutkinto.

Mikä on tohtorin ranskaksi? Ohjelma ranskaksi tohtoritasolla yleensä odottaa oppilaita oppimaan ja on taitoja kielellä, jotka ovat verrattavissa syntyperäinen puhuja loppuun mennessä ohjelman. Opiskelijat ohjelmassa yleensä tutkimaan kaikkia näkökohtia kieltä, myös kielioppi, ääntäminen, historiaa, murteita ja kulttuuriin. Ohjelmat saattavat opiskelijat voivat erikoistua alueilla, jotka kuuluvat kirjallisuus, historia, kielitiede, antropologia, sosiologia ja suorituskykyä. Opiskelijat työskentelevät kohti tuottaa tutkimushanke, joka esittelee, mitä on tutkittu ohjelman. Useimmat ohjelmat odottavat opiskelijoiden opinnäytetöiden tehdä joitakin merkittävän panoksen kenttään.

Suoritettuaan ohjelman opiskelijat olisi oltava taito auttaa muita oppimaan kieltä ja kirjoittaa ja kommunikoida ranskaksi. Lisäksi opiskelijat ovat saaneet tutkimukseen, johtamisen taitoja, joita voidaan hyödyntää tulevaisuudessa uraa.

Kustannukset PhD ohjelma vaihtelee. Opiskelijan kannalta määrittelevät ohjelman kautta tutkimuksia, jotka voivat vaikuttaa kustannuksiin. Opiskelijoiden pitäisi saada hinnoitteluarvioita heidän kouluun.

Valmistuttuaan henkilö voi halutessaan jatkaa työskentelyä opetus- tai tutkimustoimintaan. Tutkinnon voi myös päättää opettajiksi alemmilla tasoilla tai työskentelemään ranskankielisiin maihin opettajana. Muut uran vaihtoehtoja ovat kielen opetusta ei-syntyperäisten puhujien ja työskentelevät ranskankielisten maiden. Uramahdollisuuksia voi olla saatavilla valtion virastojen tai työskentelee ei-voittoa kansainvälisissä projekteissa. Opiskelijat voivat myös työskennellä julkaisu, editointi tai kirjallisesti.

Jos haluat opiskella ranskan kielen syvällistä, sinun kannattaa harkita ansaita PhD ranskaksi. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kielet
 • Ranskan kieli
Opintoalat
 • Kielet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto