Keystone logo

1 PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykologia Psykologinen tutkimus sisään Tlaquepaque, Meksiko varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Meksiko
  • Terveydenhuolto
  • Mielenterveys
  • Psykologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykologia Psykologinen tutkimus

Mikä on psykologinen tutkimus?
Psykologinen tutkimus on ihmisen mielen ja käyttäytymisen tieteellinen tutkimus. Psykologisen tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää, miten ihmiset ajattelevat, tuntevat ja käyttäytyvät. Psykologinen tutkimus voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: perustutkimukseen ja soveltavaan tutkimukseen. Perustutkimusta tehdään ihmisen käyttäytymisen ymmärtämiseksi paremmin. Soveltavaa tutkimusta tehdään reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi. Psykologinen tutkimus suoritetaan useilla menetelmillä, mukaan lukien kokeet, tapaustutkimukset, kyselyt ja naturalistiset havainnot. Psykologit käyttävät näitä menetelmiä tutkiakseen monenlaisia aiheita, mukaan lukien lapsen kehitys, epänormaali psykologia, tunteet, kognitio, mielenterveyshäiriöt ja sosiaalinen käyttäytyminen.

Mitä voin tehdä psykologisen tutkimuksen tutkinnolla?


Psykologisen tutkimuksen tutkinnon suorittaneille on tarjolla monia uravaihtoehtoja. Jotkut ihmiset työskentelevät akateemisessa maailmassa, tekevät tutkimusta ja opetusta korkeakouluissa ja yliopistoissa. Toiset työskentelevät hallituksessa ja käyttävät psykologian tietämystään julkisen politiikan luomiseen. Toiset taas työskentelevät yksityisellä sektorilla ja soveltavat taitojaan yrityksiin ja organisaatioihin. Psykologista tutkimusta on monia erilaisia, joten on olemassa monia erilaisia urapolkuja, joita voi ottaa.Riippumatta kiinnostuksen kohteistasi, on todennäköisesti tapa käyttää psykologisen tutkimuksen tutkintoasi jatkaaksesi uraa, jonka löydät tyydyttäväksi.Mitä tutkintoja psykologisessa tutkimuksessa on saatavilla?Psykologisen tutkimuksen tutkinnot ovat saatavilla perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Psykologisen tutkimuksen perustutkinto voi johtaa uraan psykologiassa tai siihen liittyvällä alalla. Psykologisen tutkimuksen jatkotutkinto voi johtaa tutkijan, professorin tai kliinisen psykologin uraan.Mitä opiskelen psykologisen tutkimuksen tutkintoni aikana?Psykologisen tutkimuksen tutkinnon kurssit vaihtelevat opiskelutason ja erityisohjelman mukaan. Useimmissa ohjelmissa käsitellään kuitenkin joitain yleisiä aiheita. Näitä ovat tutkimusmenetelmät, tilastot ja psykologinen teoria. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus erikoistua tiettyyn psykologian alueeseen, kuten lapsen kehitykseen tai sosiaaliseensykologiaan.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.