Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 16 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Pappeus 2023

16 PhD Ohjelmat sisään Pappeus 2023

overview

Kun olet saanut kandidaatin tai maisterin tutkinnon, opiskelijat tai työskentelevät ammattilaiset voivat päättää suorittaa koulutuksensa seuraavalle tasolle ja ansaita tohtorin. PhD: n ansaitseminen voi auttaa oppilaita parantamaan tutkimustyötä ja lisäämään tietämyksensä tietylle opiskelualalle.

Mikä on tohtorintutkinto ministeriössä? Tämän ohjelman kautta opiskelijat voivat tarkentaa kriittistä ajattelua ja pohdintaa taitojaan hankkimalla kestävän hallinnan uskonnollisista opinnoistaan. Opiskelijat voivat piiloutua erilaisiin uskonnonaloihin, ja he voivat arvioida nykypäivän uskonnollisiin kysymyksiin liittyviä tärkeitä asioita ja näkemyksiä. Opiskelija voi myös harjoittaa itsenäistä tutkimusta, joka käyttää sekä primaarisia että toissijaisia ​​lähteitä ja edistää samalla raamatullisia ja teologisia tutkimuksia.

Yksi tärkeimmistä eduista, jotka tulevat ansaitsemaan tohtorintutkinnon ministeriössä, on se, että opiskelijat vahvistavat tutkimuskapasiteettiaan ja taitojaan, mikä voi auttaa heitä varmistamaan asemansa akateemisessa tulevaisuudessa. Opiskelija voi myös kiinteyttää yhteyksiä omalla alallaan ja parantaa heidän ryhmätyöskentelytaitojaan, mikä voi auttaa heitä ansaitsemaan enemmän kokonaisuutena.

Opiskelijat voivat usein ansaita tämän tutkinnon verkossa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon se maksaa tämän tyyppisen ohjelman suorittamisen. Muut tekijät, kuten kuinka kauan kestää tohtorin tutkinto ja yliopiston sijainti, voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Saatuaan PhD-tutkinnon ministeriössä useimmat tutkinnon suorittaneet päättävät työskennellä uskonnollisessa kentässä jossain muodossa. Vaikka monet tutkinnon suorittajat jatkavat tutkimustaan ​​tai opettavat muita siitä, mitä he oppivat opettajinaan opettajana tai professorina, monet päättävät turvata aseman uskonnollisessa järjestössä seurakunnan johtajana tai ministerinä. Toiset voivat päättää toimia johtajana hyväntekeväisyysorganisaatiolle tai voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka edistää heidän uskonnollisia näkemyksiään.

Monet ministeriön tohtoriohjelmat ovat sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

  • PhD
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Pappeus
fields_of_study
  • Humanististen tieteiden opinnot (16)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format