Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 21 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Opetusalan johtotehtävät 2023

21 PhD Ohjelmat sisään Opetusalan johtotehtävät 2023

Yleiskatsaus

Filosofian tohtori tai tohtori on tutkinnon suorittanut tutkija, joka on suorittanut alkuperäisen tutkimuksen ja julkaissut havainnot väitöskirjassa. Se on yleensä korkein akateeminen saavutus opiskelijoille, ja se on usein ansainnut kandidaatin ja maisterin tutkinnon jälkeen.

Mikä on tohtorintutkinto koulutusjohtajuudessa? Koulutusjohtajuus käsittelee koulujen sosiaalisia, organisatorisia, hierarkkisia ja poliittisia johtamisrakenteita. Alan tohtoriohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia koulutusjohtajuuden ongelmia ja tehdä tutkimusta saadakseen mahdolliset johtopäätökset. Opiskelijat voisivat saada runsaasti kokemusta näiden johtamistehtävien takana olevasta yleisestä politiikasta, eettisestä asemasta tällaisten kantojen pitämisessä ja menetelmistä monimuotoisuuden lisäämiseksi opetusjohtajuudessa.

Kun opiskelija on ansainnut PhD-tutkinnon tällä alalla, he ovat usein saaneet johtamistaitoja, jotka siirtävät muille aloille, mukaan lukien tulevaisuuden ura-alueet ja muut projektit. He voivat myös kehittää vastuuta suurista projekteista, jotka ovat kaupallinen taito. Kyky tutkia kriittisesti tutkimusta on myös tärkeä taito, jota tohtoriohjelmat voivat kehittää.

Erilaisia ​​apurahoja ja hintapisteitä on saatavilla eri yliopistoissa. Ota yhteyttä kouluun suoraan.

Yksi yleisimmistä koulutusjohtajuuden lääkäreistä harjoittavista urapoluista on koulujen hallinto, mukaan lukien tehtävät periaatteina, dekaaneina tai päävalvojina. Ohjauspaikkojen lisäksi he voivat päästä erityisopetuksen ohjaajiksi, ammatillisen kehityksen koordinaattoreiksi tai muille osastopäälliköille. He voivat myös päättää jäädä keskiasteen jälkeiseen koulutukseen ja tulla koulutuksen professoreiksi. Tällä korkeakoulussa voi olla muita tehtäviä yliopistoissa, mukaan lukien tutkimuskehitysasiantuntija, koulutusohjelman tiedekunnan puheenjohtaja tai opetus- ja oppimisen johtaja.

Koulutusjohtajuus PhD-ohjelmat saattavat olla saatavilla lähistöllä olevalle koululle tai kätevänä online-vaihtoehtona. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Kasvatustiede
  • Opetusalan johtotehtävät
Opintoalat
  • Kasvatustiede (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto