Keystone logo

15 PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Oikeustiede
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustiede

Tohtorintutkinto on usein korkeimmillaan oppilaitosten myöntämä korkeakoulututkinto. Väitöskirjatyypin mukaan voi kestää viisi tai kahdeksan vuotta.

Mikä on oikeustieteen tohtori? Tohtorin tutkinto voi antaa opiskelijoille tietoa oikeudesta, kun se liittyy valtion politiikkaan, tutkimusmenetelmiin, tilastoihin ja talouteen. Yksilöt voivat räätälöidä tohtorintutkintonsa keskittymään yhteen monista aloista, hallitus- ja sosiaalityöstä kansainvälisiin markkinoihin ja liikkeenjohdon oikeudellisiin ja sääntelyyn liittyviin kysymyksiin. Yksittäisiä tohtorintutkintoja voidaan kehittää akateemisen neuvonantajan kanssa, jotta opiskelijat saisivat tavoitteensa saavuttamiseksi tarvittavat tiedot ja näkemykset.

Taitojen, joilla on tohtorintutkinnon suorittaneita lainvalvontaviranomaisia, voivat olla suuria määriä tietoja, joita voidaan käyttää opettamisessa tai yksityiskohtaisten menettelyjen luomisessa. Ohjelman aikana kehitetyt ihmissuhdetaidot ja johtamistaidot voivat siirtyä työhön, mikä mahdollistaa ammatillisen edistyksen.

Ilmoittautumis- ja rekisteröintimaksut vaihtelevat usein yhdestä oppilaitoksesta toiseen. PhD: n edellyttämien luokkien ohjelma ja intensiteetti ovat kustannusten edistäviä tekijöitä. Yksilöiden tulisi tutkia mahdollisia kouluja ja ohjelmia varmistaakseen, että he voivat täyttää tarvittavat taloudelliset vaatimukset.

Oikeustieteen tohtori voi johtaa opetusuraan korkealaatuisissa yliopistoissa ja oikeudellisessa tutkimuksessa. Tohtorintutkinnon suorittaneena menestyksekkääksi palkitseviksi ammateiksi voi kuulua sääntely- tai tekijänoikeuslakimies. Ura sertifioiduksi patenttiagentiksi voi olla ainutlaatuinen kapea, jolla on valtava potentiaali. Ei-perinteiset työpaikat, jotka ovat yhä kilpailukykyisempiä laillisuusasteita, ovat välittäjä, poliitikko ja yrittäjä. Hallituksen osaston neuvonantaja ja sotilas tutkija ovat vaihtoehtoisia urapolkuja, jotka ovat myös yleistyneet.

Akkreditoidut laitokset ympäri maailmaa tarjoavat tohtorin tutkintotodistuksia. Online-luokat tarjoavat joustavuutta työskenteleville ammattilaisille ja maaseutualueille opiskeleville. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.