Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Muut kielet 2023

2 PhD Ohjelmat sisään Muut kielet 2023

Yleiskatsaus

Tohtorintutkinto on arvostetuin yliopiston kansainvälisen tittelin. Filosofian tohtori on yleisin näistä tutkinnoista, sillä se voidaan myöntää opiskelijoille monipuolisimmilla aihealueilla. Tohtorin tutkinto on erotettavissa muusta tutkinnoista, koska se on viisauden hallitseminen, joka on saavutettu lukemattomien tuntien tutkimisen ja soveltamisen jälkeen tiettyyn alkuperäiseen tutkimukseen.

Mikä on tohtorin tutkinto muilla kielillä? Muiden kielten tohtoriopiskelijat keskittyvät yleensä opiskelemaan kielen tai kulttuurien osa-alueita lukuisilla kielellä. Näiden tutkintotodistusten suorittaminen edellyttää usein vain opiskelijan alkuperäisen tutkimuksen hyväksyttyä aihetta, mutta myös väitöskirjaa, joka puolustaa tutkimusta ja testejä, jotka osoittavat tutkitun kielen hallintaa. Joissakin yliopistoissa vaaditaan tiettyä taitotasoa samalla kielellä, jolla on samanlainen alkuperä.

Muiden kielten tohtorintutkinnon suorittaneet edistävät elämää ja uraa kehittämällä erinomaisia ​​viestintätaitoja ja lisääntynyttä ymmärrystä ja ymmärrystä eri kansojen ja kulttuurien välillä. Lisäksi tarve kääntää sekä sisäisesti että ulkoisesti toisella kielellä antaa tohtorintutkinnon suorittaneelle yksilölle ainutlaatuisen taipuisuuden tilanteiden ja ihmisten analysoimiseen.

Tohtorin tohtorin tutkinto voi kestää kolmesta seitsemään vuoteen yliopiston mukaan, ja kustannukset ovat yhtä monipuolisia samasta syystä. Siksi tutkinta yliopiston korkeimpien valintojen tekemiseen on uskomattoman edullinen.

Muilla kielillä valmistuneille tohtoreille on tarjolla monia urapolkuja. Työpaikat vaihtelevat kielimuotoisista professoreista tai vieraiden kielten opettajista kouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa kääntäjille tai tulkeille kansainvälisille virastoille tai kansainvälisesti toimiville yrityksille. Tekniseen maailmaan löytyy jopa uravaihtoehtoja, kuten laskennallinen kielitieteilijä tai tekninen kirjailija ja kääntäjä.

PhD-tutkintoja tarjotaan muilla kielillä eri puolilla maailmaa, riippuen valitusta kielestä tai valtiosta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kielet
 • Muut kielet
Opintoalat
 • Kielet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat