Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Musiikkitiede 2024

1 PhD Ohjelmat sisään Musiikkitiede 2024

Yleiskatsaus

PhD (filosofian tohtori) on jatkotutkinto, että opiskelijat ansaitsevat saada lisää kokemusta ja koulutusta noin tietty tutkimuskohde. Aste voi kestää kahdesta neljään vuotta ansaita, ohjelmasta riippuen.

Mikä on tohtori Musiikki? Tämä ohjelma on suunniteltu keskittyä syventävien opintojen eri osa musiikkia. Klo loppuun, opiskelijoilla tulee olla laaja ymmärtää eri käsitteitä ja ohjelmistosta. Vaikka kukin ohjelma on oma painopiste, monet tarjoavat luokkia, jotka laajemmin perustuvat ja ovat opiskelijat valitsevat valittavien perustuu heidän etujaan. Erikoisalat voidaan sisällyttää instrumentaali tai laulu suorituskykyä, johtamiseen, biisien ja koostumus, musiikkiterapia, ja musiikillinen tulkinta ja tutkimusta.

Ansaita musiikki tutkinto voi olla erittäin hyödyllistä. Opiskelijat, joilla muodollisen koulutuksen tausta on usein kilpailuetua, kun etsivät uran, koska niiden ohjelmat voivat esitellä niitä erilaisia ​​musiikin ammattilaisia.Se on myös hyvä ura keskittyä niille, jotka haluavat työskennellä eri puolilla maailmaa.

Kustannukset mukana ansaita tohtorin musiikin vaihtelee riippuen useista tekijöistä. Ohjelman keston ja koulun sijainti ovat tärkeitä, ja siellä voi olla erityisiä maksuja liittyvät kuhunkin ohjelmaan.

Uramahdollisuudet ovat valtavia tutkinnon pääaineenaan musiikkia. Riippuen heidän etujaan opiskelijat voivat valita suorituskyky uran joko ryhmässä tai yksilönä, säveltäjänuransa elokuva tai vaihe musikaaleja, tai ne voivat halutessaan opettaa musiikkia tai työskennellä hallinnollisiin. Toiset voivat halutessaan käyttää koulutustaan ​​toimia kriitikot tai yleisradiotoiminnan tai journalismin.

Aloita online-tietokanta nyt. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat