Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Muotoilu 2023/2024

8 PhD Ohjelmat sisään Muotoilu 2023/2024

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa urallaan akateemisessa korkeakoulussa, tulisi harkita tohtorintutkinnon suorittamista. Tämä on tyypillinen tapa tulla tällä alalla, koska se edustaa korkeinta mahdollista koulutustasoa. Tohtorintutkinnon suoritusprosessi sisältää intensiivistä tutkimusta, vuorovaikutusta alan asiantuntijan kanssa ja laajan opinnäytetyön kehittämistä.

Mikä on PhD in Design? Tämä tutkimusala yhdistää luovuuden käytännön taitoja monipuolisen koulutusohjelman muodostamiseksi. Tarkastellut alueet riippuvat siitä, mitkä alat ja aiheet liittyvät henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. On mahdollista tutkia kaikkea maalauksesta tai valaistuksesta animaatioon tai graafiseen suunnitteluun. Suunnitteluohjelmat on yleensä erotettu luoviksi ja markkinointiluokiksi. Riippumatta siitä, mitä valitset opiskelemaan, todennäköisesti opiskelet taidekäsityötä ja estetiikkaa.

Suunnitteluala pätee lähes mihin tahansa kurinalaisuuteen, mikä antaa opiskelijoille, jotka opiskelevat monia etuja. Opiskelunsa aikana he kehittävät tyypillisesti vahvoja organisaatiotaitoja, hallitsee tiettyjä suunnitteluperiaatteita ja johtamistaitoja.

Ennen kuin kirjoittaudu PhD-ohjelmaan, kannattaa tutkia, kuinka paljon se maksaa. Jokainen muuttuja maasta, johon olet valitsemasi koulu, määrittelee lukumäärän. Muista, että PhD-ohjelmat vaativat vähintään kaksi vuotta, ja kolme tai neljä ovat yleisempiä.

PhD in Design antaa tutkinnon harjoittaa uraa tutkijoilla. Tämä tarkoittaa, että jotkut yleisimmistä ura-alueista ovat korkeakouluprofessori ja tutkija. Vaikka on totta, että useimmat opiskelijat, jotka ansaitsevat PhD tehdä niin nimenomaan tulla yksi tällaisista ammattilaisista, on myös mahdollista pitää enemmän perinteisiä kantoja, kuten suunnittelun johtaja, markkinointi konsultti, sisustusarkkitehti tai muut. On myös mahdollista työskennellä itsenäisesti kumpi tahansa luovaa kurinalaisuutta mieleisemmäksi. Lisäksi monet ammattilaiset pitävät opetus- ja suunnittelutyötä samanaikaisesti.

Pääset alkuun selvittämään minkälainen ohjelma vastaa tarpeitasi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Muotoilun opinnot
 • Muotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto