Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Mikrobiologia 2024

6 PhD Ohjelmat sisään Mikrobiologia 2024

Yleiskatsaus

Tohtorikoulutusohjelmat tarjoavat jatko-opinnot jatko-opintoihin, korkeakoulututkinnon korkeimman koulutustason mukaan. Monet koulut tarjoavat tutkimusapurahoja ja muita tohtoriohjelmia, joilla pyritään kasvattamaan tieteellistä kasvua.

Tutkijat, jotka etsivät tieteellistä koulutusta, voivat kysyä "Mitä on mikrobiologian tohtori?" Mikrobiologian tohtorintutkinnot keskittyvät tieteellisten tekniikoiden kehittyneeseen soveltamiseen mikro-organismien tutkimiseen ja siihen, miten ne vaikuttavat ihmisen elämään, teknologiaan, ekosysteemiin ja muihin luonnontieteellisiin tekijöihin . Usein mikrobiologian ohjelmat keskittyvät bioteknologiaan perustuvien teknologioiden kehittämiseen käytettävän uuden sukupolven kehittyneeseen tekniikkaan, joka tarjoaa merkittäviä etuja kaupallisella tasolla. Mikrobiologia voi myös keskittyä bakteerisairauksiin ja niiden tunnistamiseen, ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Mikrobiologian ohjelmassa opiskelijat hankkivat usein kehittyneitä kykyjä solunäytteenvalmistukseen ja soluviljelyyn. Ne voivat myös saavuttaa kykyjä, joita sovelletaan useissa asetuksissa, kuten poikkeuksellisissa esitys- ja puhetaidoissa.

Jokainen mikrobiologinen ohjelma on ainutlaatuinen yliopistolleen ja näin ollen sillä voi olla ainutlaatuisia kustannusrakenteita. Keskustele tulevien yliopistojen ja heidän henkilöstönsa kanssa, jotta he ymmärtäisivät ohjelmaan osallistumisensa kustannukset.

Mikrobiologian ura-alueet voivat vaihdella suuresti mikrobiologisten periaatteiden yleisen soveltamisen vuoksi. Mikrobiologian tohtorikoulutettava voi olla patologi tai tutkija, joka työskentelee taudin torjunnassa ja ennaltaehkäisyssä tutkimalla bakteerien patogeenejä ja kehittämällä parannuksia. Muut tutkinnon suorittaneet voivat päätyä elintarviketieteellisiin tutkijoihin käyttäen mikrobiologian osaamistaan ​​ymmärtääkseen, miten mikro-organismit vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kehitykseen. Jotkut mikrobiologit ovat edes siirtyneet energiantuotantoon, tutkimalla vaihtoehtoisia menetelmiä biopolttoaineiden ja energian tuottamiseksi käyttäen mikro-organismeja.

Oikean ohjelman löytämiseksi mikrobiologiassa opiskelijoiden on harkittava tekijöitä, kuten sijainti ja online-saatavuus, mukaan lukien, haluavatko he opiskelevat paikallisesti vai ulkomailla. Jos haluat lisätietoja, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Luonnontieteet
  • Biologia
  • Mikrobiologia
Opintoalat
  • Luonnontieteet (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto