Keystone logo

2 PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Konetekniikka Meritekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Tekniikan alan opinnot
  • Konetekniikka
  • Meritekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Konetekniikka Meritekniikka

Tohtorintutkintoa pidetään yleensä koulutuksen kruunaavana saavutuksena. Koska tohtorin tutkinto on akateemisen tunnustuksen korkein taso, he vaativat aikaa ja vaivaa. Tietenkin väitöskirjan ansaitseminen on jokaisen uhrauksen arvoista, ja se on loistava voimavara urapolussa.

Mikä on meritekniikan tohtori? Uusi tieteellinen edistys sekä kasvava tietämys tekevät tästä jännittävän ajan jatkaa PhD-tutkintoa meritekniikassa (PHMART). Harjoittelemalla PHMARTia opiskelet aiheita kuten meriympäristön suunnittelu, merenkulku, merenkulun bioteknologia sekä suojelu- ja ympäristöhallinta. Voit myös odottaa ylittävän päällikön kurssiasi esimerkiksi tieteellisessä mallinnuksessa, mikä lisää arvoa koulutukselle uuteen urasi alkamiseen asti.

PHMART-hankinnassa voit todennäköisesti hankkia hyödyllisiä taitoja, kuten kyselyn, projektinhallinnan ja navigoinnin. Nämä pitkät taidot voivat auttaa missä tahansa elämässänne, koska ne ovat suoraan siirrettävissä lähes mihin tahansa henkilökohtaiseen tai ammatilliseen projektiin. Muut opiskelijat myös rakentavat luottamustaan ​​ja johtajuuttaan näiden ohjelmien kautta.

PHMART-ohjelman viimeistely toteutetaan yleensä kolmessa tai useammassa vuodessa, ja kustannukset voivat vaihdella suuresti koululla ja maittain. Varmista, että teet oman tutkimuksen jokaisesta koulutusvaihtoehdosta ja näet, että se vastaa tarpeitasi ja budjettisi.

PHMART-opiskelijat yleensä havaitsevat, että heidän koulutuksensa ja kovan työnsä antavat monille haasteellisille uramahdollisuuksille onnistuneen ohjelman suorittamisen. Jotkut tehtävät, joita voidaan tarjota PHMART-tutkinnon suorittaneille, ovat merenkulkijan insinööri, merenkulkijaarkkitehti, merentutkija ja merentutkija. Monet opiskelijat havaitsevat, että kilpailun vuoksi ylempi korkeakoulututkinto ei tarjoa riittävästi kilpailuetua haluttuun asemaansa. Meriteknologian tohtorintutkinto voi antaa sinulle lisää uusia urakehityksejä.

Useat yliopistot tarjoavat nyt meritekniikan tohtorin, joten sinulla on enemmän valintoja kuin koskaan opintojen loppuun saattamiseen. Vaikka jotkut yliopistot voivat tarjota osittaisen luoton etäopetuksesta, tämä tutkinto vaatii yleensä osan opintopisteistä, jotka ansaitaan paikan päällä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.