Keystone logo

2 PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Merenkulkutekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Tekniikan alan opinnot
  • Merenkulkutekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular locations

PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Merenkulkutekniikka

PhD-ohjelma noudattaa yleensä maisterin tutkintoa ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle kiinnostuksen kohteelle. Tällä tutkinto-asteella opiskelijoilla on yleensä tarvittavat taidot löytää sopiva ura alansa kilpailuasioissa.

Mikä on meritekniikan tohtori? Se on tohtorikoulutettava ohjelma, jolla on vahva panostus meri- ja vesiopintoihin. Tässä ohjelmassa tutkijat ottavat kursseja, kuten suistohydrodynamiikan, epälineaarisen aallon teorian, laskennallisen fluididynamiikan ja satamien ja satamien. Ohjelman osanottajien tulisi myös odottaa viettääkseen huomattavan määrän aikaa luonnonvaraiseen tutkimukseen osana väitöskirjaansa, joka on heidän tohtorintutkintonsa huippu.

Onnistuneita tutkinnon suorittaneita ovat yleensä varsin taitavia ratkaisemaan monimutkaisia ​​matemaattisia yhtälöitä, jotka ovat erittäin erikoistunut taito, joka voisi antaa heille kilpailuetua työnhaun aikana. Opiskelijat kehittävät myös yleisesti kehittyneitä tutkimus- ja analyyttisia taitoja suoritettaessa ohjelmaa.

On olemassa useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kustannuksiin, jotka johtavat PhD-ohjelmaan. Opiskelijoiden tulisi harkita niiden saatavuutta sitoutumalla opintoihin ja tutkimuskouluihin nykyisten kustannusten erittelyyn ennen päätöksentekoa.

Tohtorintutkinnon suorittaneilla on usein mahdollisuus löytää työtä vesitieteen alalla. Mahdollisia työmahdollisuuksia ovat muun muassa öljynporauslautat, tekniset tuuliturbiinit ja muut vaihtoehtoiset energialähteet, laivanrakennuksen ja muiden merenkulun alusten hallinta sekä muut vesiympäristössä toimivat urat. Jotkut tutkinnon suorittaneet voivat haluta pysyä akatemian alalla, löytää työtä opettajina tai professoreina yliopistossa tai yliopistossa.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat verkko-ohjelmia merenkulun alalla. Tällaiset ohjelmat voivat olla ihanteellisia niille, jotka haluavat joustavuutta aikataulussaan sekä niille, jotka haluavat osallistua ohjelmaan kaukana. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.