Keystone logo

1 PhD Ohjelmat sisään Zapopan, Meksiko varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Meksiko
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

PhD Ohjelmat sisään Zapopan, Meksiko

Zapopan, nopeasti kasvava kaupunki, on hyvä määrä opetus kouluissa ja keskuksia. Kaupunki on tunnettu tarjoavia kielen ja tekniset kurssit.Tunnetut instituutit ovat kaupungin Centro Tecnológico Deportivo Jarales, Centro de Ensenanza Tecnica Industrial ja Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Monterrey

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.