Keystone logo

1 PhD Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Media ja muotoilu sisään Belgrad, Serbia varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Media ja muotoilu
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

PhD Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Media ja muotoilu

Koska suurin kaupunki, Belgrad on myös pääkaupunki Serbia. Se on myös yksi suurimmista Kaakkois-Euroopan ja väkiluku, joka on lähellä 2million ihmisiä. Se on suurkaupunki, joka on kiehtova yöelämä, hieno kulttuuri ja arkkitehtuuri.

Graafinen suunnittelu, kuvitus, animaatio, digitaalisen kuvantamisen ja editointi yhdistyvät käytännön median ja muotoilun. Sekä kiinteä ja liike-pohjaista visuaalisten realiteetit luodaan monia eri alustoja, kuten televisio, pelit, mobiililaitteen sovelluksia, digitaalinen aikakauslehtiä, elokuvia ja muuta.

Serbia (Serbia: Србија, Srbija) on maa, joka sijaitsee Balkanilla, Etelä-Euroopassa. Kesällä turistit rakastavat viettää aikaa Belgradissa ja nauttia luonne monia kansallispuistoja ympäri maata. Useimmat Euroopan kansalaiset eivät tarvitse viisumia Serbia.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.