Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 27 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Liikkeenjohtaminen 2024

27 PhD Ohjelmat sisään Liikkeenjohtaminen 2024

Yleiskatsaus

Tohtorintutkinto on seurausta monista intensiivisistä vuosista erikoistumisesta osana tohtoriohjelmaa. Tämä suuri kunnia erottaa tutkinnon suorittajat älyllisiksi johtajiksi ja alan asiantuntijoiksi. Tämäntyyppisen tutkinnon suorittaneiden tulisi päästä eroon hyvin vahvasta ja perusteellisesta osaamisestaan ​​alueellaan.

Mikä on kauppatieteiden tohtori? Se on jatko-tutkinto, joka antaa valmistuneille asiantuntemuksen, joka tarvitaan työvoiman saamiseksi alan asiantuntijaksi valmistumisen jälkeen. Jotkut vaaditut kurssit tällaisessa tohtorikoulutuksessa voivat sisältää kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia tutkimusmenetelmiä, johtamista ja strategista johtamista sekä johtamiskysymyksiä. Koulutusohjelma huipentuu tyypillisesti perusteellisella tutkimuksella osana väitöskirjaa.

Yrityksen hallinnon tohtorin on valmisteltava valmistuneita työskentelemään minkä tahansa alan yrityksessä. Tässä ohjelmassa opiskelijoiden pitäisi nähdä parannusta tutkimus-, analyyttinen ja esityskäyttäytymissään, jotka voivat olla arvokkaita uran piirteitä, kun työnhaun.

PhD: n lukukausimaksuja voi vaikuttaa useisiin tekijöihin, myös koulun sijainnin mukaan. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä yksittäisiin kouluihin kysymyksineen ja täydelliseen kustannusanalyysiin.

Ihmiset, joilla on kauppatieteiden tohtorin tutkinto, voivat löytää akateemisen alan työtä kollegiaalisella tasolla. Tohtorintutkinnon suorittaneenaan he voivat toimia professoreina, antaa luentoja, suorittaa alan tutkimustyötä parantaakseen sitä, laatiessaan paperit liiketoiminnan ja talouden aloilta sekä johtaa seminaareja ja koulutuksia muille akateemisille, jotka haluavat rakentaa liiketoimintaansa, opetustaidot. Valmistujat voivat myös työskennellä itsenäisesti konsulttina yrityksille, jotka tarvitsevat asiantuntemusta tai haluavat palkata asiantuntijakurtereita tai kouluttajia tapahtumille.

Käytettävissä on monia kauppaoikeuden hallinnointiohjelmia, jotka sopivat niille, jotka haluavat työskennellä omaan tahtiinsa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto