Keystone logo

4 PhD Ohjelmat sisään Liiketaloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Liiketalouden opinnot
 • Liiketalous
 • Liiketaloustiede
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (4)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Liiketaloustiede

  Master-tutkinto on edellytys ennen PhD-ohjelman aloittamista. Useimmat ohjelmat vaativat väitöskirjan tai tutkielman alkuperäisen tutkimuksen ennen tutkinnon suorittamista ja sen myöntämistä.

  Mikä on kauppatieteiden tohtori? Näissä PhD-ohjelmissa on raskas matemaattinen komponentti yhdistettynä liiketoimiin. Tutkimusmenetelmät ja tilastomenetelmät ovat yhteisiä kursseja. Lisäksi opiskelijat oppivat kuluttajien käyttäytymistä, johtamista ja yritystaloutta, joita kaikkia voidaan soveltaa reaalimaailmaan yliopiston ulkopuolella. Tutkijoilla on paljon itsenäisyyttä valitsemalla tohtorin opinnäytetyön erikoistuminen ja vastaava kurssi. Ohjelmat ovat keskimäärin kolme vuotta kaikkien kurssien suorittamiseen.

  Matemaattiset taidot hiotaan ohjelmaan ja toimivat hyvin pankki- ja rahoitusalalla sekä yritysmaailmassa että henkilökohtaisissa intresseissä. Ohjelman osanottajat saavat lisää tutkimus- ja kirjoitustaitoja, joita voidaan hakea apurahojen myöntämiseksi jatkotutkimukselle, tutkimukseen vaadittavissa tehtävissä ja politiikan ohjaamisessa yliopistojen ulkopuolella.

  Ohjelman kustannukset vaihtelevat mahdollisesti myönnettävien avustusten tai apurahojen mukaan. Tutki kaikkia mahdollisia ohjelmia ja taloudellisia apuvaihtoehtoja ennen päätöksentekoa.

  Yritystalouden tutkintojen ansaitsemisen aikana saadut tutkimus- ja kirjoitusominaisuudet valmistavat tutkinnon suorittaneita akateemiselle ura-alueelle. Akateemisten lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat siirtyä yritysten tai julkisen sektorin aloille. Lisäksi ajatuslaitokset ja kansainväliset järjestöt, kuten Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto, ovat hyviä paikkoja hyödyntää tässä ohjelmassa saatuja taitoja. Kauppatieteiden tohtorin tutkinto on laajempaa kuin jatko-opiskelijoiden työtä kuin monilla muilla PhD-ohjelmilla. Erityisen uran niille, joilla on PhD in Business Economics ovat terveydenhuollon taloustieteilijä, tutkija ja tutkimus terveyden taloustieteilijä.

  Useimmat PhD-ohjelmat ovat kokopäiväisiä kampuksen mahdollisuuksia tutkimukseen ja yhteistyöhön sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Seuraavassa prosessin vaiheissa haetaan ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen hakulomakkeeseen täyttämällä hakulomake.