Keystone logo

2 PhD Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Kyberturvallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • Kyberturvallisuus
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia Kyberturvallisuus

Filosofian tohtori on akateeminen tutkinto, jonka yliopistot. Tunnetaan myös tohtorin tai tohtorin tutkinto, se pidetään yleensä paras mahdollinen saavutettavissa ja sallii haltija tutkinnon opettaa yliopistotason heidän samalla koulutusalalla.

Mikä on tohtorin Cyber ​​Security? PhD Cyber ​​Security tarjoaa ehdokkaiden säätiön tietotekniikassa kun keskittymällä soveltavaa tutkimusta liittyvät tietotekniikan turvallisuuden. Tekniikoita erikoistunut tietoverkkojen toiminta, mukaan lukien tietojen keruu, ohjelmistot hyväksikäyttö, reverse engineering, ja haittaohjelmia analyysi. Työselostus voi myös ohjelmointi, verkon turvallisuus, turvallinen käyttöjärjestelmät, ohjelmistojen suunnittelu, ja ohjelmiston suunnittelu. Opiskelija oppii havaitsemaan tietoverkkorikollisuuden ja suojata luottamuksellisia tietoja tallennetaan tietokoneita ja palvelimia.

Tutkinnon PhD Cyber ​​Security koulutetaan tutkimusmenetelmiä ja saada syvempää ymmärrystä cyber turvallisuuskysymyksiin. Niiden ongelmanratkaisu ja päätöksenteko taitoja, koska ne liittyvät työskentelevät eri tietoverkkorikollisuuden, tehostetaan ja perehdytään teorioihin sekä hallitsee valmiudet käsitellä teknisiä ja sovelluksissa.

Kustannukset PhD edellyttää toimielimen politiikkojen, maan tutkimuksen, ja ohjelma pituus. Lisätietoja ottamalla yhteyttä hakutoimistoon yliopiston pyytää lisätietoja, mukaan lukien ohjelman kulut.

Uranäkymät tietoverkkoturvallisuuden ovat saatavilla korkeakoulut, jossa voi aloittaa uran opetuksen ja tutkimuksen. Muut uran mahdollisuuksia, älykkyys, lainvalvonta, ja sotilaalliset järjestöt sekä data-driven toimialoilla.Tutkijoiden yksityisen teollisuuden yrityksille ja liittovaltion, osavaltion ja paikalliset valtion virastot ovat muita töitä, jotka ovat käytettävissä. Johtajat, johtajat, ja poliittisille päättäjille tietoa ja asiantuntemusta saatuja hyviä tutkinto tarvitaan myös.

Online tutkimukset poikkeuksellisen koulutusmahdollisuudet ja ovat käytettävissä, vaikka olisit päin maailmaa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.