Keystone logo

28 PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Kristinuskon tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Kristinuskon tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (28)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Kristinuskon tutkimus

PhD tarjoaa opiskelijoille intensiivisen akateemisen tutkimuksen taitoja. Jotkin ohjelmat edellyttävät maisterin tutkintoa ennen ilmoittautumista, kun taas toiset ovat päällikön osana tutkintosuunnitelmaa.

Mikä on kristillisten opintojen tohtori? Ohjelmat käsittelevät Raamattua, kristillistä identiteettiä historiassa, varhaiskristillinen identiteetti ja teologiset menetelmät ja etiikka osana peruskursseja. Joko kirjallinen tai suullinen väitöskirja vaaditaan ohjelman toteuttamiseen. Tarjoillaan ohjelmilla on tyypillisesti joko tutkimusperusteinen tai usko-pohjainen tutkinto, riippuen oppineiden eduista. Opiskelijat sitten räätälöidäkseen kursseja sopivaan tiettyyn tutkintoon. Toinen kieli vaaditaan usein latinaksi, kreikaksi tai hepreaksi. Ohjelman osanottajat ovat keskimäärin kolme vuotta ohjelmassa, mutta he voivat viettää jopa kuusi, jos he osallistuvat osa-aikatyöhön.

Aineohjelmiin liittyvät taidot oppivat usein myös henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässä. Ohjelmassa opitut tutkimustyöt voivat hyödyttää ministeriöön kiinnostuneita tai kasvattajia.

Ilmoittautumistilanne vaikuttaa yliopiston osallistumisen kokonaiskustannuksiin. Tarjottavien ohjelmien tutkimukseen kiinnostuneet henkilöt saavat paremmat mahdollisuudet tehdä hyvä päätös ottamalla yhteyttä pääkäyttäjiin nykyisten ohjelmakustannusten ja rahoitusavun tarjontaa varten.

Christian Studies -tieteen tohtori valmistelee valmistuneita työskentelemään ministeriön alueella. Tutkijatutkinnon suorittaneilla on todennäköisesti työtä yliopistoissa, tutkimuksessa tai jossakin postsecondary -opetuksessa opettajana. Uskonnolliset tutkinnon suorittaneet ovat usein valmiita toimimaan lähetyssaarnaajina, neuvonantajina ja ministereinä. Monet jatkavat tekemään töitä kansainvälisissä paikoissa, kirkkojen aloittamisessa tai uskonnolliseen tutkimukseen johtavien ja muiden opettamisen professoreina.

Kurssit tarjotaan monilla kansainvälisillä ja kotimaisilla yliopistoilla sekä verkossa että kampuksella eri opiskelijoiden tarpeiden ja etujen mukaisesti. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.