Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Kriminologia 2023/2024

4 PhD Ohjelmat sisään Kriminologia 2023/2024

Yleiskatsaus

Ne, joilla on jo kandidaatin tutkinto tai maisterin tutkinto, voivat päättää palauttaa akateemiset opinnot ja jatkaa tohtorintutkintoa. Nämä tutkinnot ovat tutkimuslähtöisiä ja ne on suunniteltu antamaan tutkinnon suorittaneille erikoistunutta osaamistaan.

Mikä on PhD in Criminology? Useimmat kriminologian tohtoriohjelmat on suunniteltu tuottamaan akateemisia tutkijoita ja johtajia, joilla on laaja oikeusapupolitiikka ja erilaisten asetusten soveltaminen. Opiskelija voi osallistua oikeustieteen, oikeudenmukaisuuden, oikeusjärjestyksen ja hallinnon teorioihin, rikollisuuteen ja rikospoliittiseen toimintaan, tilastoihin ja tutkimusmenetelmiin. Luokkien lisäksi kriminologian opiskelijat voivat myös viettää huomattavan paljon aikaa tutkimukseen.

Kriminologian tohtorikoulutuksen aikana opiskelijat saattavat tulla alan akateemisille tutkijoille, mikä voi antaa heille uskottavuuden eteenpäin. Opiskelija voi myös oppia tekemään eron politiikan kehittämisessä ja parantamaan johtamistaitojaan, mikä voi auttaa heitä kokemaan todellista uran menestystä.

Aika, joka kestää PhD: n suorittamista kriminologiassa, voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon se maksaa tämän tutkinnon saamiseksi. Muut tekijät, kuten se, ovatko ohjelmat henkilökohtaisesti tai verkossa sekä koulumaksut, voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Ne, jotka ansaitsevat PhD in Criminology voi työskennellä monilla aloilla. Esimerkiksi tällaiset tutkintotodistukset voivat siirtyä uraan, joka osallistuu rikostutkintaan tai korjauksiin, lainvalvontaedustajana tai rikostutkinnon suorittaneena tutkijana. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat myös saada urahallituksen, kuulemisen, tutkimuksen, päätöksentekojärjestelmän tai tiedemaailman toimimaan neuvonantajana, asianajajana, tutkijana ja professorina. Lisäksi jotkut, joilla on tämä tutkinto, voivat päättää osallistua julkiseen tehtävään valittuna virkamiehenä, kun taas toiset voivat päättää työskennellä julkiselle tai yksityiselle organisaatiolle

Kriminologian tohtori voi johtaa jännittäviin kokemuksiin tutkinnon suorittaneille. Verkkokurssi tarjoaa mahdollisuuksia niille, joilla on työpaikkoja tai muuten kiireisiä elämiä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Rikosoikeuden opinnot
  • Kriminologia
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto