Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Kreikan kieli 2023/2024

1 PhD Ohjelmat sisään Kreikan kieli 2023/2024

Yleiskatsaus

Korkeakoulututkinnon, kuten tohtorin tutkinto, voi olla tärkeä askel kohti urakehitystä. Se on päätös, jonka monet ammattilaiset tekevät saadakseen asiantuntijoiden aseman omilla aloillaan.

Mikä on kreikankielinen tohtori? Tämäntyyppinen koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kehittynyttä tutkimusta ja erikoistumista antiikin tai nykyaikaisen Kreikan tutkimukseen. Ohjelmat voivat kattaa monia muinaisen historian, klassisen tutkimuksen, klassisen ja nykyajan kirjallisuuden, draaman, kulttuurin ja filosofian monitieteellisiä aiheita sekä muinaisen Kreikan että nykyajan kulttuurina. Molempia nykyaikaisia ​​näkökulmia ja vanhoja tutkimustekniikoita voidaan käyttää.

Suuri osa tämän kaltaisesta korkeakoulututkinnosta voi tutkia tiettyjä aiheita ja esittää nämä havainnot. Tällä tavoin opiskelijat saavat paitsi tietotaitoja myös kentällä, mutta myös parantavat viestintää, johtamista ja tutkimusta.

Tällaiset korkeakoulututkinnot ovat usein erittäin tiukkoja ja niillä on lukukauden tunti- ja kurssivaatimukset. Saattaa myös olla poistumistesti ja väitöskirjatyön vaatimukset. Aika sekä tarvittavat kulut vaihtelevat koulusta toiseen, joten on tärkeää tutkia tarkasti opetusta ja palkkioita.

Opiskelijat, jotka suorittavat PhD: n kreikkalaisella kielellä, ovat mahdollisia tunnustetuksi opintojensa asiantuntijoina. Heidän tieteellinen työ sopii erinomaisesti uraan yliopistoissa ja korkeakouluissa neuvonantajina, professoreina tai tutkijoina. Professoreina ja asiantuntijoina heillä voi myös olla tilaisuus saada tutkimustyönsä ja näkemyksensä julkaistu. Sen lisäksi, että he työskentelevät opettajina yliopistoissa, he voivat myös tulla opetussuunnitelmien kehittäjiksi ja kirjoittajiksi tai he voivat löytää kantoja kansainvälisten järjestöjen kääntäjinä.

Joillakin kreikkalaisilla tohtoriohjelmilla on jonkin verran saatavuutta verkossa, mutta perinteisiä kampuskursseja tarjotaan myös monissa eri kouluissa ympäri maailmaa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kielet
 • Kreikan kieli
Opintoalat
 • Kielet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat