Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Koulutustutkimus sisään San Juan, Puerto Rico 2024

1 PhD Ohjelmat sisään Koulutustutkimus sisään San Juan, Puerto Rico 2024

Yleiskatsaus

San Juan on pääkaupunki Puerto Rico ja väkirikkain noin 400000 asukasta. Se on vankka terveydenhuoltojärjestelmää ja muita mukavuuksia. San Juan 136 julkisten koulujen nojalla opetusministeriö on 9 vaikutusvaltainen kampuksilla ja muita pienempiä korkeakouluissa.

Koulutuksen tutkimusohjelmat voivat keskittyä siihen, miten erilaiset oppimisprosessit vaikuttavat koulutukseen ajan mittaan eri yksilöiden perusteella. Opiskelijoiden tutkimus voi auttaa kehittämään uusia opetusmenetelmiä, joita voidaan toteuttaa kouluissa ja muissa ohjelmissa.

On olemassa useita laitoksia korkeakoulujen puolilla Puerto Rico, jossa yliopiston Puerto Rico on vanhin ja suurin. Koska alueella Yhdysvalloissa, kansalaiset voivat saada uusia mahdollisuuksia koulutukseen.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kasvatustiede
 • Koulutustutkimus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat