Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Osa-aikainen Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Koulutustutkimus sisään Australia 2023

2 Osa-aikainen PhD Ohjelmat sisään Koulutustutkimus sisään Australia 2023

Yleiskatsaus

Koulutuksen tutkimusohjelmat voivat keskittyä siihen, miten erilaiset oppimisprosessit vaikuttavat koulutukseen ajan mittaan eri yksilöiden perusteella. Opiskelijoiden tutkimus voi auttaa kehittämään uusia opetusmenetelmiä, joita voidaan toteuttaa kouluissa ja muissa ohjelmissa.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kasvatustiede
 • Koulutustutkimus
 • Osa-aikainen
Opintoalat
 • Kasvatustiede (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto