Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Koulupsykologia 2023/2024

3 PhD Ohjelmat sisään Koulupsykologia 2023/2024

Yleiskatsaus

Korkein tutkinto akateemisessa korkeakoulussa on tohtori, jota kutsutaan myös filosofian tohtoriksi. Tohtorin tutkinto vaatii monen vuoden intensiivistä tutkimusta ja tutkimusta, mutta työnantajat osoittavat, että olet motivoitunut ja erittäin asiantunteva.

Mikä on PhD in Educational Psychology? Tämä tutkimusala tutkii, mitä opiskelijoiden on onnistuttava koulussa ja miten opettajat voivat helpottaa tätä tavoitetta. PhD-ohjelmassa päätavoitteena on luoda itsellesi itsenäisen tutkimuksen asiantuntemus sertifioiduksi asiantuntijaksi. Kaikissa kouluissa tämä ohjelma koostuu lähinnä tutkimuksesta, jossa on vain muutamia kursseja prosessin alussa. Valmistuminen riippuu opinnäytetyön esittämisestä ja puolustamisesta.

Jotkut taidot, joita voit oppia PhD-ohjelmassa koulutuspsykologiassa, ovat muun muassa ilmeiden, sosiaalisen herkkyyden ja lukemisen ymmärtämisen tulkinta. Tietämys kasvojen ilmeistä ja tietoisuudesta arkaluonteisiin kysymyksiin sosiaalisessa ympäristössä voi helpottaa muodostumista. Lukemisen ymmärtäminen on hyödyllistä hankintasopimusten ymmärtämisessä ostaessaan kodin tai muun kohteen.

PhD-kurssin hinta riippuu siitä, mihin kouluun osallistut, kuinka kauan sinä osallistut ja voitko saada rahoituksen ulkopuolelta, esimerkiksi stipendiksi tai apurahaksi. Tietyt kustannukset, joihin kannattaa varata, ovat opetus, rekisteröinti ja kirjat.

Kasvatustieteiden psykologian tohtorin tutkinnoilla voit jatkaa tutkimustyötäsi tai etsiä työtä koulupsykologina. Voit harkita työskentelemistä yksityisten koulujen, julkisten koulujen, korkeakoulujen tai koulupiirien kanssa. Osa psykologiasta, jota sinä voit oppia tässä koulutusohjelmassa, voidaan soveltaa koulutuksen ulkopuolella oleviin alueisiin, joten esimerkiksi poliisin psykologi ja yleinen tai kliininen psykologi voivat olla mahdollisuuksia.

Kun katsot tämän tutkinnon tarjoavia kouluja, mieti missä haluat opiskella ja kuinka kauan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Mielenterveys
  • Psykologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto