Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Koulukuraattori 2023/2024

2 PhD Ohjelmat sisään Koulukuraattori 2023/2024

Yleiskatsaus

Vaikka maisterin tutkinto antaa paljon tietoja tietystä aiheesta, filosofian tohtori tarjoaa opiskelijalle tilaisuuden suorittaa alkuperäistä tutkimusta. Lopulta jokainen opiskelija yleensä valitsee opinnäytetyön ja kirjoittaa aiheeseen liittyvän opinnäytetyön.

Mikä on PhD in School Counselling? Ammattilaiset voivat halutessaan siirtyä tohtorin tutkintoon saadakseen lisätietoa siitä, miten parhaiten autetaan oppilaita kaikilla koulutustasoilla. Tämän alan opiskelijat saattavat ottaa kursseja erikoistuneilta neuvonta-alueilta, kuten suruhoito tai opetussuunnitelman valmennus. Hallinnassa voi olla myös painotusta, ja nämä opiskelijat opiskelevat opetusta ja ohjaajien hallinnan eri osa-alueita ohjelmansa aikana.

Valmisteltaessa tohtorintutkintonsa hakijat saavat osaamista tutkimukseen ja kirjoittamiseen, jotka ovat välineitä luomaan huomaavainen tieteellinen työ tulevaisuudessa. Ehkäpä kaikkein tärkeintä, näiden ohjelmien tutkinnon suorittaneet ovat koulutettuja ohjaamaan ohjaajia eri johtotehtävissä.

Koulutuskustannukset voivat olla tärkeä tekijä kollegion tai yliopiston valintaan. Opiskelijoiden on aina syytä tutkia minkä tahansa ohjelman vaatimuksia sen varmistamiseksi, että se sopii aikatauluihinsa ja taloudellisiin keinoihinsa.

Valmistumisasteen jälkeen suuri osa ihmisistä aloittaa roolin joko opettaessaan tai ohjaamalla ohjaajia. Professuurit ovat loistava tilaisuus siirtää taitoja ja auttaa hioa seuraavan sukupolven ohjaajia. Jotkut valmistuneet haluavat tulla tutkijoiksi keskittymällä parhaiden käytäntöjen ja uusien teorioiden luomiseen neuvonnan alalla. Jotkut saattavat säilyä koulujen neuvonantajina kehittäessään tutkimustaan, ja muut voivat toimia analyytikoina tai kehittäjinä ajatteluvarastoissa tai korkeakoulujen opinto-osastoissa.

Opiskelijat, jotka haaveilevat edistääkseen uransa kouluohjauksessa, voivat löytää PhD: n luonnollisen seuraavan askeleen. Paikalliset ja online-laitokset saattavat sallia lähes kuka tahansa jatkaa tutkintoa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kasvatustiede
 • Koulukuraattori
Opintoalat
 • Kasvatustiede (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat