Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 27 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Kieltentutkimus 2024

27 PhD Ohjelmat sisään Kieltentutkimus 2024

Yleiskatsaus

PhD on jatko-opinto, jota monet opiskelijat suorittavat master-tutkintoaan. Tietyistä ohjelmista, akateemisesta laitoksesta ja kokopäiväisestä tai osa-aikataulusta riippuen se voi kestää kauemmin kolmesta kuuteen tai kauempaa vuotta loppuun.

Mikä on kielitieteiden dokumentointi? Kielitieteiden tohtorintutkinto tarjoaa korkeakoulututkinnon kielten rakenteessa ja käytännössä. Painopisteen mukaan tämä tutkinto voi varmistaa osanottajien vieraan kielen sujuvuuden. Opiskelija opiskelee, tutkii ja analysoi aloja, kuten kielitiede, kirjallisuus, käännökset ja lukutaito ennen väitöskirjan tai väitöskirjan esittämistä ja puolustamista.

Tällaisen ohjelman osanottajat oppivat enemmän kuin kieliopintojen tiedot. He myös usein hankkivat osaamista kriittisessä ajattelussa, ongelmanratkaisussa sekä tutkimuksessa ja analysoinnissa. Näitä taitoja voidaan käyttää työpaikalla sekä heidän henkilökohtaisessa elämässään.

Kustannukset saada PhD kielitutkinnassa eroaa koulusta kouluun. Ohjelman tyyppi ja maa, josta se on ansaittu, voivat vaikuttaa hinnoitteluun. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä tulevien laitosten vastaanottotoimistoihin muodostaakseen realistiset odotukset ohjelmakustannuksista.

Saatuaan tämän tutkinnon, opiskelijat usein harjoittavat erilaisia ​​uran mahdollisuuksia, jotka voivat vaihdella paikallisesta kansainväliseen tasoon. Monet valitsevat asemansa tiedemaailmassa tutkijana tai yliopistoprofessorina. Toiset tulevat kirjailijoiksi, kääntäjiksi tai kaksikielisiksi lexicographers. Jotkut päättävät työskennellä hallituksessa, markkinoinnissa, mediassa tai puhe- ja kieliterapiassa. Muita mahdollisia kantoja ovat oikeuslääketieteelliset lingvistit, toimittajat, kirjastonhoitajat tai logistiikkapäälliköt.

On olemassa useita kouluja ja paikkoja, joista ansaita tätä jatko-tutkintoa, ja monet tarjoavat käteviä etäopetuksen vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta aikatauluissaan. Löydät parhaan vaihtoehdon etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakeskukseen täyttämällä lyijy-lomakkeen.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto