Keystone logo

33 PhD Ohjelmat sisään Kielet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Kielet
Opintoalat
  • Kielet (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Kielet

FT on lyhenne filosofian tohtori, ja viittaa jatkotutkinto, joka on tarjolla sekä humanististen ja tieteet. Se edellyttää yleensä neljän vuoden laajoja opiskelun loppuun, joskus pidempään, ja opiskelijan tulee suorittaa väitöskirja tai tutkielma valmistua.

Mikä on tohtorin Kielet? Enemmän kuin vain tutkimalla yksi kieli, tämä tohtorintutkinto yleensä keskittyy kielitieteen ja viestintään, taitoja, joita voidaan soveltaa moniin eri uraa. Joissakin ohjelmissa voit lisätä kykyjä ja taito yhdessä tiettyä kieltä. Toisissa opit lisää siitä, miten opettaa toista kieltä kuten suunnittelu, arviointi, multimedian, ja miten lähestyä kieliopintojen todellisessa maailmassa.

Jatkotutkinto kieliä voi parantaa opiskelijan kykyä ajatella ja työskennellä tietyllä kielellä, mikä tekee niistä myyntikelpoista uran maailmanlaajuisesti.Se voi myös laajentaa mielen, parantaa viestintätaitoja yleensä ja parantaa kulttuuritietoutta ja ymmärrystä.

Kuten minkä tahansa asteen, liittyvät kustannukset tutkinto kielillä vaihtelee, riippuen siitä, mikä ohjelma valitaan. Online-ohjelmat tarjoavat usein hyvä tapa auttaa vähentämään nämä kulut silti saada erinomainen koulutus.

On olemassa monia mahdollisia työnantajia, riippuen siitä, mitä ohjelmaa erikoistunut, kuten suurlähetystöt, virastot, kieli kouluissa, sanomalehdet, aikakauslehdet, julkaiseminen ja mahdolliset kansainväliset yritykset tai yhdistys. Yksi voi löytää työtä kääntäminen, kehittää kurssimateriaalit, tutkimukseen, viestinnän ja opetuksessa. Ottaa kehittynyt aste voi auttaa yhtä tulla näillä aloilla korkeammalle tasolle kuin muuten olisi mahdollista.

Opiskelu kieli perusteellisesti on kiehtova tapa oppia lisää viestintää ja ihmisiä.Aloita tällä tiellä, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.