Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 34 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Kemiantekniikka 2023/2024

34 PhD Ohjelmat sisään Kemiantekniikka 2023/2024

Yleiskatsaus

”FT” on lyhenne koko nimi aste, joka on filosofian tohtori. Monissa tieteenalojen, PhD toimii korkein pätevyys voidaan myönnettyjen yliopisto.

Mikä on tohtorin Kemiantekniikan? Kemiantekniikan on tieteenala, joka voi sisältää kaiken fysiikan ja kemian biologiaan. Se on pääasiassa koskee tuotantoon, muuntamiseen, ja kuljetus kemikaalien, vaikka se voi sisältää myös asianmukainen käyttö materiaalien ja energian. Kemiallinen insinöörit suunnittelemaan tekniikkaa käytetään lähes jokaisessa suurten teollisuuslaitosten lisäksi pieniä järjestelmän koelaitoksiin.

Kuten valmistuneet monet niin sanotut ”kovat” tieteen aloilla, lääkärit filosofian Kemiantekniikan taipumus löytää uran tieteenalansa. Koska uudet teollisuuden edelleen kehittää, kemiantekniikan on potentiaalia tulla vielä enemmän kysyntää.

Opetusta PhD ohjelma määräytyy toimielin. Muut taloudelliset huolet riippuu siitä tohtorikoulutettava tarvitsee matkustaa, siirtyä eri alueelle tai harjoittaa verkkokursseja. Internet voi olla suuri voimavara määritettäessä, mitä valinta sopii olosuhteissa.

Valmistuneet PhD Kemiantekniikan ohjelmassa yleensä löytää monenlaisia ​​mahdollisia uravaihtoehtoja. Kemian tekniikan käytetään monilla aloilla, kuten geenitekniikan, polttokennojen luominen, metallurgia, mineraalien käsittely, öljy suunnittelu, polymeerit, ja prosessi miniatyrisointi. Näiden teollisuudenalojen tyypillisesti tekninen haaste, joka voi olla varsin täyttää varten insinööri. Kemiantekniikan on myös esillä huippututkimus aloilla, kuten biotekniikan ja nanotekniikan. PhD voi myös saada sinut opetustehtävässä postsecondary koulutus.

PhD Ohjelma vie yleensä noin neljä vuotta täysipäiväistä luokat loppuun. Jotkut laitokset tarjoavat myös osa-aikaisesti tai etäopiskelua vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka eivät voi sitoutua kokopäiväisesti. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Tekniikan alan opinnot
  • Kemiantekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (34)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto