Keystone logo

1 PhD Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Kansainvälinen taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Kansainvälinen taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular locations

PhD Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Kansainvälinen taloustiede

Saavutettuaan master 's tutkinto, opiskelija voi halutessaan jatkaa PhD. Tämä on korkein akateeminen tutkinto saatavilla ja vaatii monien vuosien intensiivisen tutkimuksen. Riippuen koulutusaloittain ja koulu, tätä voi kestää neljästä kuuteen vuotta ansaita.

Kansainvälinen talous, miten eri maat ovat vuorovaikutuksessa ja vaikuttavat toisiinsa koskien investoida, tuotannon, kaupan ja muuttoliike. Joten, mikä on PhD International Economics? Tutkimuksen alalla on syvällinen tarkastella järjestelmiä, jotka ohjaavat kansainväliset talouksissa. Jotkut tutkimuskohteita ovat teollisuudenaloja, taloudellinen vakaus, sisäinen talouksien globalisaatiota ja vastustusta. Tuntemus talousjärjestelmien ja kansainvälinen politiikka on hyvä edellytys ennen tämän verran.

Tutustuttaessa kansainvälinen talous vaikuttaa mitä ymmärtää noin paikalliseen talouteen. Myös kyky analysoida ja reagoida monimutkaisissa tilanteissa on hyödyllistä jokapäiväisessä elämässä.Ottaa PhD voi tuoda etuja kuten edistäminen tai palkankorotusta.

On olemassa muutamia eri tekijät on otettava huomioon budjetointi PhD, myös se, onko aiot siirtää. Tietyt kustannukset riippuvat koulun valittu, kuten lukukausimaksuja, palkkiot ja kirjoja. Avustukset ja muut rahastot ovat usein saatavilla tohtorintutkinto.

Kansainväliset yritykset ovat aina on joku, joka ymmärtää kansainvälinen talous. Suuremmat yritykset voivat olla koko joukkuetta omistettu aiheeseen, joka tarkoittaa johtotehtävissä voisi olla saatavilla joku tämän PhD. Uudet ja olemassa olevat kansainväliset yritykset voivat vuokrata valmistuneet tämän tyyppinen, sekä poliittisia kokonaisuuksia. Tuntemus Valuuttakurssien voisi myös johtaa työpaikkojen erilaisiin kaupan yksiköitä. Myös PhD tyypillisesti avaa oven erilaisia ​​väyliä tutkimuksen.

Löytää koulu, joka tarjoaa PhD International Economics ja muiden asiaan liittyvien alojen on helppoa lyijymuodossa.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.