Keystone logo

2 PhD Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohto
  • Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

PhD Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen

Filosofian tohtori (PhD) on suosituin tohtorintutkinto, joka on keskittynyt erikoistuneeseen tutkimusalaan erikoistuneeseen tutkimukseen. Opiskelijat suorittavat yleensä väitöskirjan, ennen kuin heitä kutsutaan "lääkäriksi".

Mikä on kansainvälisen liiketoiminnan tohtorin tutkinto? Ohjelman osanottajat osallistuvat kurssityöryhmän dynamiikkaan, taloustieteeseen, kvantitatiivisiin tutkimusmenetelmiin ja johtamiseen. Opiskelija oppii kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen strategiat sekä opetus- ja tutkimusmenetelmät. Tyypillisiä erikoisuuksia ovat tietojärjestelmät, rahoitus, markkinointi, kirjanpito ja johtaminen. Valmistuneilla on usein mahdollisuus verkostoida kentällä ja jopa opiskella ulkomailla aidosti kansainvälisesti. Ohjelmassa keskimäärin kolme tai neljä vuotta, mutta itsestään tai osa-aikaiset ohjelmat voivat kestää jopa seitsemän vuotta.

Luokkahuoneessa oppimisvalmiudet sopeutuvat usein hyvin yksityissektoriin, valtion työhön ja kansainvälisiin järjestöihin. Taloudelliset ja tutkimukselliset taidot hyödyttävät opiskelijoiden, jotka haluavat hallita henkilökohtaista rahoitusta, mukaan lukien omat, ja auttavat huippuluokan päätöksenteossa.

Täysipäiväisten, osa-aikaisten ja itsestään taitavien ohjelmien avulla potentiaalisten opiskelijoiden on tutkittava ohjelmaa selvittääkseen niihin liittyvät kustannukset ja ajan kuluminen luokkahuoneessa. On myös hyvä kysyä rahoitustuen tyypistä.

Useimmat PhD-ohjelmat valmistavat tutkijoita opettamaan postsecondary-luokkahuoneessa tai tekemään tutkimusta. Jotkut opiskelijat ovat siirtyneet luokkahuoneen ulkopuolelle työskentelemään yrityssektorilla pääjohtajina, liiketoiminnan kehitysjohtajina, taloustieteilijöinä ja vanhempina riskienhallinta-alan konsultteina. Yrittäjyyden ja kansainvälisen liiketoiminnan ymmärtäminen voi avata oven työskennellä kansainvälisten järjestöjen, kuten Yhdistyneiden Kansakuntien ja Kansainvälisen valuuttarahaston kanssa. Yliopiston professoreiden kasvun odotetaan jatkuvan 2024 vuoteen, akateemisen uran kiinnostuneille.

PhD-ohjelmat tarjotaan kampuksella, verkossa tai jopa itsestään riippuen ohjelmasta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.