Keystone logo

3 PhD Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kansainvälinen liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Liiketalouden opinnot
 • Kansainvälinen liiketoiminta
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kansainvälinen liiketoiminta

  Kun olet suorittanut alemman tason tutkinnot, voit valita PhD-tutkinnon, joka on korkein koulutustaso. Tämä on tyypillisesti vaatimus kaikille, jotka haluavat päästä yliopistoalalle. Tämän erikoistutkinnon suorittamiseksi sinun on luotava opinnäytetyö kahden tai neljän vuoden ajan.

  Mikä on kansainvälisen liiketoiminnan tohtori? Kansainvälisen liiketoiminnan ala käsittelee monia samoja aiheita kuin mikä tahansa muu liikealan koulutusohjelma, mutta se keskittyy pääasiassa käsitteisiin ja esteisiin, joita kansainväliset yritykset kohtaavat nimenomaan. Tämä tarkoittaa sitä, että televiestinnästä, kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista sekä logistiikasta tehdään enemmän tutkimusta maailmanlaajuisessa myynnissä. Mukana ovat myös tyypilliset liiketoiminta-alat, kuten rahoitus, kirjanpito, hallinto ja johto. On yhteistä ainakin yhden vieraan kielen opiskeluun.

  Yksi suurimmista eduista opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa tohtorintutkintoa, ovat taidot, joita he kehittävät, jotka auttavat heitä työelämässä. Kansainvälisille liike-elämän opiskelijoille he yleensä hallitsevat kommunikaatiota, johtajuutta ja johtamistaitoja sekä liiketoiminnan hallintoa ja operatiivista johtamista.

  PhD-ohjelman palkkiot ja opintosuoritukset vaihtelevat monien tekijöiden perusteella, joten sinun on tutkittava näitä näkökohtia ennen ilmoittautumista. Näihin voivat kuulua kaikki koulusta ja maasta, johon olet opiskellut valitsemassasi ohjelmassa.

  Kaikki tohtorintutkinnot on suunniteltu siten, että tutkinnon suorittaneet voivat toimia akateemisina tutkijoina yliopistoprofessorina tai tutkijana. Jos haluat mieluummin perinteisen uran, opiskelu kansainvälisen liiketoiminnan myös valmistautuu tulla johtava, konsultti, analyytikko, logistiikan johtaja, osastopäällikkö tai yrittäjä. Monet yritykset etsivät koulutettuja ammattilaisia ​​auttaakseen heitä menestymään kansainvälisillä markkinoilla.

  Jotkut PhD-ohjelmat ovat verkossa, paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.