Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 12 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Informatiikka 2024

12 PhD Ohjelmat sisään Informatiikka 2024

Yleiskatsaus

Tohtorin Filosofian, tai PhD, on pisimmällä tutkinnon monilla tutkimuksen. PhD opinto voi kestää neljä vuotta. Yleensä tutkimus ja tutkimus erikoistunut aihe tutkinto kenttä on ensisijainen suoritustapa. Väitöskirja on tyypillistä loppuvuosina ohjelman.

&nbsp

Monet opiskelijat voivat kysyä, "Mikä on tohtorin Informatics? " Vastaus on, että tietotekniikka koostuu sekoitus tieteenalojen, kaikki keskittyy vaativaan opiskeluun ja tutkimukseen luovan kyselyn ainutlaatuinen opiskelija kuullen tiedekunnan oppaita. Väittelijä sulautuu tutkimus- ja käsitteellinen analyysi kaivaa aiheet vaihtelevat ohjelmointi, matematiikan ja tilastollisia menetelmiä viestintätekniikkaa ja menetelmät.

&nbsp

Jatko kanssa PhD Informatics osaa analysoida teknologian ja kehittyneitä järjestelmiä tarkoituksenaan suunnitteluun ja kehittämiseen tietoja menetelmistä.Valmistuneet ovat tuttuja menetelmiä ohjelmoinnin ja arvioidaan tietoa eri lähteistä analyysin avulla järjestelmien lähestymistapa.

&nbsp

Kustannukset ansaita tohtorin Informatics voi vaihdella huomattavasti riippuen yliopiston että opiskelija valitsee ja muista tekijöistä. Arvioi ohjelman tietojen listalle ja oppia lisää erityiset kustannukset sekä muita asiaankuuluvia tosiseikkoja.

&nbsp

Kun ansaita tohtorin Informatics, voidaan odottaa uran, joka on mukana edelleen tutkimuksen ja opetuksen. Monet kehittyneitä teknisiä teollisuuden tarvitsette ylivoimainen analyyttisiä kykyjä tutkinnon PhD Informatics. Ihmissuhteet kumppanien kanssa kehittää oppilaan pyrkii tutkimuksen aikana tutkimuksen. Nämä yhdistykset voivat jatkaa opiskelija etenee kanssa uran tietotekniikan tieteiden.

&nbsp

Tapa soveltaa PhD Informatics-ohjelma verkossa alkaa viittaamalla ohjelmalistauksen alla ja harkitsee tarpeita ja odotuksia ihanteellinen yliopisto. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Teknologian opinnot
  • Tietojärjestelmät
  • Informatiikka
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto