Keystone logo

8 PhD Ohjelmat sisään Ilmakehätieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Luonnontieteet
 • Ilmakehätieteet
Opintoalat
 • Luonnontieteet (8)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Ilmakehätieteet

  Kun olet ansainnut kandidaatin tai maisterin tutkinnon, voit jatkaa tohtorin filosofiaa (PhD). Tohtorin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, joka yleensä vaatii vähintään kolmen vuoden opinnäytetyön, ja se valmistuu onnistuneesta opinnäytetyöstä tai väitöskirjasta ennen valitsemasi koulun paneelia.

  Tarkemmin sanottuna, mikä on atmospheric sciences -tieteen tohtori? Kuten monet tieteet, ilmakehän tiede voidaan jakaa teoreettisiin ja soveltavaihin oksistoihin. Jos haluat keskittyä teoriaan, jotkut alueet sisältävät ilmakehän dynamiikan, ilmastodynamiikan, ilmakehän konvektiota ja planetaarista rajaa. Soveltavien tieteiden joukossa ovat ilmansaasteiden meteorologia, keskikokoinen meteorologia ja tutka-meteorologia. Kun olet suorittanut maisterin tutkinnon, voit suorittaa tämän tutkinnon niin vähän kuin kaksi vuotta.

  Osa taitoista, joita voit hankkia ilmatieteen tutkimuksen aikana, kiinnittä huomiota yksityiskohtiin, tietokoneen vianmääritykseen ja lukemisen ymmärtämiseen. Tietokoneiden laitteiden ja ohjelmistojen tuntemus ja niiden ymmärtäminen voivat auttaa sinua, kun tekniikka ei toimi oikein. Lukemisen ymmärtäminen on hyödyllistä, kun ymmärrät hienompiä tulostus- tai sopimussopimuksia.

  Koska tohtorintutkinto kestää monta vuotta, kannattaa budjetoida kustannukset etukäteen. Nämä kustannukset vaihtelevat koulujen välillä, mukaan luettuna opetus, kirjat, ruoka ja kuljetus. Jotkut kustannukset voidaan kattaa apurahan, apurahan tai stipendin avulla.

  Kun etsit työpaikkaa PhD: llä, voit valita akateemiset tieteet, tutkimus, teollisuus tai yritys. Jos haluat jatkaa tutkimusta ilmakehässä, voit hakea työpaikkaa laboratoriossa tai yliopistossa. Tutkimustyöhön kuuluu klimatologi ja tutkimusjohtaja. Sovellettuja töitä on usein helpompi löytää, kuten meteorologi ja ilmastopäällikköohjaaja. Edistynyt tutkinto on myös hyödyllinen korottaa asemaasi tällä hetkellä.

  Ilmakehän tutkintoon sinulla on monia kouluja. Tarkenna hakuasi valitsemalla ohjelman kohdistus ja haluatko verkkoasetuksia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.