Keystone logo

8 PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Konetekniikka Ilmailu- ja Avaruustekniikka sisään Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Yhdysvallat
  • Tekniikan alan opinnot
  • Konetekniikka
  • Ilmailu- ja Avaruustekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

PhD Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Konetekniikka Ilmailu- ja Avaruustekniikka

Aerospace engineering keskittyy ilmailujärjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, testaamiseen ja tuotantoon. Se ratkaisee monimutkaisia ongelmia, jotka liittyvät lentoon Maan ilmakehän sisällä ja sen ulkopuolella.

Ilmailu- ja avaruustekniikan tutkinnon aikana suoritat matematiikan, fysiikan ja kemian peruskursseja. Sitten siirryt erikoistuneisiin kursseihin, jotka kattavat monimutkaisempia aiheita, kuten aerodynamiikan, propulsion ja lentomekaniikan.

Valmistuttuasi ilmailu- ja avaruustekniikasta saatat työskennellä ilmailu- ja puolustusalan yrityksissä suunnittelemalla, valmistamalla ja testaamalla lentokoneita ja avaruusaluksia sekä siviili- että sotilassovelluksiin. Vaihtoehtoisesti voit liittyä valtion virastoihin työskentelemään kansallisten ilmailu- ja avaruusohjelmien, tutkimus- ja kehityshankkeiden parissa tai jopa auttamaan politiikkojen ja määräysten muotoilussa.

Laaja valikoima työmahdollisuuksia ja potentiaalia myötävaikuttaa uraauurtaviin innovaatioihin, tämä tutkinto on erinomainen valinta niille, jotka ovat intohimoisia teknologiasta ja etsinnästä.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.