Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2023/2024

2 PhD Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2023/2024

Yleiskatsaus

Filosofian tohtori on yksi yliopiston korkeimmista akateemisista palkinnoista. Kuten muut tohtorintutkinnot, se on usein tutkimuspohjaista. Opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua tohtoriohjelmaan, saattavat tarvita maisterin tutkintoa.

Mikä on PhD in Hotel Management? Hotellihallinnon tutkimus opettaa oppilaita tekemään innovatiivisia muutoksia teollisuudelle tutkimalla menneitä ja nykyisiä matkailutrendejä. Tutkijat saattavat pystyä valitsemaan koulutuksen painopisteen, kuten tilojen hallinnan, kuluttajien käyttäytymisen tai vieraanvaraisuuden kiinteistöjen hallinnan. Useimmat tämän tason ohjelmat sisältävät luentoja, työpajoja ja keskusteluja pääasiassa tutkimukseen perustuvasta oppimisesta. Tutkijoiden voidaan odottaa ottavan tietyt kurssit, kuten vieraanvaraisuudenhallinnan tieteelliset perustukset, edistynyt tutkimusseminaari ja vieraanvaraisuuden markkinointi ja myynninedistäminen.

Tämä koulutus on hyödyllistä, koska se voi valmistaa opiskelijoita alan johtajuusrooleihin rakentamalla viestintä-, ongelmanratkaisu- ja organisaatiotaitojaan. Paitsi nämä taidot voivat myös tehdä tutkinnon suorittaneita kilpailevia hakijoita, mutta he voivat myös auttaa heitä menestymään yksityiselämässä edistämällä mielekkäitä suhteita rakkaitaan kohtaan.

Tohtorin kustannukset voivat riippua muutamasta tekijästä, mukaan lukien sijainti, kesto ja aihe. Suurin osa tohtorin tutkinnoista kestää kolme vuotta, mutta osa voi kestää kauemmin, mikä voi vaikuttaa opetukseen. Hakijat voivat saada arviota ottamalla yhteyttä johonkin tiettyyn yliopistoon.

Monet loppututkinnon suorittaneista, joilla on tohtorin hallinto, päätyvät tutkimustyöhön, kuten vieraanvaraisuuden hallinnon tutkijaan. Kuitenkin tutkijat voivat olla valmiita monenlaisiin muihin uran samoin. Jotkut opiskelijat siirtyvät professoreiksi, vieraanvaraisuuden koordinaattoreiksi, toimitusjohtajiksi, markkinointiasiantuntijoiksi ja hotellien hoitoalan konsultteiksi. Tarkat uramahdollisuudet voivat riippua opiskelijoiden eduista, koulutuksesta ja työhistorioista.

Riippumatta siitä, missä asut, saatat löytää PhD-ohjelma lähelläsi. Jotkut koulut tarjoavat jopa online-ohjelmia. Jos haluat hakea tai oppia lisää, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Hotellin johtaminen
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat