Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Heprea 2024

1 PhD Ohjelmat sisään Heprea 2024

Yleiskatsaus

Korkeakoulututkinto on yliopistotasolla korkein tutkinto. Tämä tutkinto edellyttää monipuolisten kurssien ja itsenäisen tutkimuksen yhdistelmää. Tutkinnon suorittaneet osoittavat kykynsä lisätä olemassa olevaan tietämykseensä valitulla alallaan.

Mikä on PhD heprean kielellä? Näihin ohjelmiin sisältyy kurssityötä ajan mittaan ja kielellisiä vivahteita. Opiskelijat ovat usein jo valmiita puhumaan ja lukemaan modernia heprealaista ja saattavat olla tausta tämän kielen aikaisemmissa versioissa. He voivat tutkia tämän kielen historiallista ja nykyistä käyttöä tai suorittaa käännöksiä sekä tutkia klassisia ja nykyaikaisia ​​kirjoituksia ja kirjallisuutta heprean kielellä.

PhD heprean kielessä altistaa opiskelijoille eduista, että opiskellaan kieltä edistyksellisellä tasolla, mukaan lukien lisääntynyt ymmärrys ja tietämyksen säilyttäminen. Sen lisäksi, että oppivat lisää tämän elpyneen kielen kulttuuria ja historiaa, tutkinnon suorittaneet voivat parantaa suullisia ja kirjallisia viestintätaitojaan.

Heprean PhD: n kustannukset vaihtelevat ohjelman pituuden mukaan. Hakijoiden tulisi tutkia keskimäärin valmistumisen ajankohtaa ja laskea opetuksen kustannukset tälle ajanjaksolle. Apurahat ja apurahat saattavat olla saatavilla kielentutkimuksen tai kielentutkimuksen edistämiseen sitoutuneiden ulkopuolisten organisaatioiden kautta.

Monet harjoittelijat, joilla on tohtori heprealaisissa, hakeutuvat professoriin yliopistoissa ympäri maailmaa. Jotkut erikoistuvat kieltenopettajina muissa yhteyksissä, kuten uskonnollisissa kouluissa. Useimmissa maissa on instituutioita, joissa hepreaa opetetaan ja tarvitsevat asiantuntijoita opettajien tukemiseksi, joilla on vähemmän tietoa. Myös puhuttujen ja kirjallisten heprealaisten kääntäjien vaatimus on kulttuuri-, diplomaatti- ja hallitustyössä.

Useat yliopistot tarjoavat PhD heprean kielellä. Opiskelijoiden tulee verrata läheisten yliopistojen kustannuksia ja resursseja muiden alueiden tai maiden ohjelmiin ja verkko-opintoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Kielet
 • Heprea
Opintoalat
 • Kielet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat