Keystone logo

5 PhD Ohjelmat sisään Hallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Hallinnon opinnot
 • Hallinto
Opintoalat
 • Hallinnon opinnot (5)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Hallinto

  Tohtorin tutkinto on korkein akateeminen tutkinto voit saada, ja se voi asettaa teitä lukuun ottamatta muut oman uran alalla. Ansaita PhD edellyttää huippututkimuksen ja kursseista jälkeen maisterin tasolla, ja se vaatii tyypillisesti väitöskirjan tai opinnäytetyön joka on esitettävä ja puolustaa edessä laitokselle tuoli ja muut akateemiset johtajat saadakseen tutkinnon.

  Mikä on tohtorin hallinnon? Doctor of Administration on kehittynyt määrin, että voi ansaita noin kolmesta neljään vuotta täysipäiväistä koulutusta. Opiskelijan on jo ansainnut kandidaatin 's ja maisterin tutkinto vastaavalla alalla voidakseen harjoittaa tohtorin hallinnossa. Opiskelijat, jotka jatkaa tämän verran saada arvokasta tietoa johtajuuden käsitteitä ja käytäntöjä, politiikan tutkimusorganisaatioille ja täytäntöönpanoon, ja ne pystyvät suunnittelemaan ratkaisuja ongelmiin saadessaan käytännön koulutusta omalla alallaan.

  Ansaita PhD voi olla uskomattoman hyödyllistä valmistuneiden koska se avaa ne jopa korkeampi tuottopotentiaalin, antaa yksilöille löytää erikoistunut uravalintoihin valitsemassaan tutkimuskohde, ja antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot, niiden täytyy tehdä ero maailman.

  Kustannukset ansaita tohtorin tutkinnon voi vaihdella jokaiselle opiskelijalle. Ennen niiden ohjelma, opiskelijoita kannustetaan tutkimukseen ja kommunikoida suoraan heidän mahdollinen koulu, jotta voidaan ymmärtää taloudellisia velvoitteita liittyy ansaita kehittyneitä tutkinnon.

  Henkilöt, jotka saavat tohtori Hallinto on monenlaisia ​​uran vaihtoehtoja niille, kuten kehittyneitä tutkinnon tekee niistä erittäin arvokkaita työpaikalla.Tutkinnon hallinnon tohtorin tutkinnon voi valita tulevat työelämään college professorit, poliittinen avustajansa, voittoa johtajat, tai julkinen johtajat, tai ne voivat halutessaan toimia yksityiset konsultit yrityksiä tai osakeyhtiöiden.

  Jos olet kiinnostunut ansaita tohtorin hallinnon, voit aloittaa heti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.